Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

vineri, 15 iulie 2016

Singurul articol din zilele astea care spune lucruri de bun simț despre Gregorian Bivolaru

Un comentariu :


Va fi extrădat în România inamicul public numărul 1
(articol apărut la data de 14 iulie 2016 pe siteul publicnews.info)


Ieri miercuri,  13 Iulie 2016, ora 14:40 pe fluxul agenției de presă Agerpress am citit:

„Gregorian Bivolaru va fi extrădat – decizie definitivă dată de o instanță din Paris,

Magistrații francezi au decis miercuri definitiv că liderul spiritual al MISA, Gregorian Bivolaru, poate fi extrădat în  potrivit Biroului de presă al Ministerului român al Afacerilor Interne”

Pentru cei ce se întreabă, pe bună dreptate, ce jocuri de culise se ascund în spatele acestei înverșunări, încrâncenări a justiției, a serviciilor secrete și a poliției de a aduce în România o persoană care a fost pusă pe locul 1  pentru România în lista Europol cu cei mai periculoși infractori din Europa, voi urmări să le răspund pertinent în rândurile care urmează. La întrebare cine l-a plasat pe Gregorian Bivolaru pe lista cu euromostwanted se poate răspunde direct. Au fost serviciile și poliția română în urma unei cereri exprese din culise. Site-ul www.eumostwanted.eu  are o aplicație care permite tuturor cetățenilor să ofere informații utile și este lansat de European Network of Fugitive Active Search Teams (ENFAST) – o rețea de polițiști din 28 de state membre ale Uniunii Europene specializată în localizarea și prinderea urmăriților internațional, cu sprijinul EUROPOL.

În anul 2004, a avut loc pe 18 martie cea mai mare operațiune din istoria post decembristă (s-ar putea să fi fost deasemenea și antedecembristă) a poliției (miliției) din România și anume, operațiunea de descindere în forță la sediile MISA (Mișcarea de Integrare Spirituală în Absolut) din București. S-a vorbit despre crimă organizată, respectiv de  droguri, armament și  trafic de persoane. Toate aceste acuzații s-au dovedit nefondate și au fost invalidate în justiție. Toate procesele intentate de statul român celor de la MISA au fost respinse de instanțele românești. Singurul care a fost condamnat în acest caz a fost Gregorian Bivolaru la șase ani închisoare pentru întreținerea de relații sexuale cu o minoră, Mădălina Dumitru care, dealtfel, a declarat ulterior, inclusiv în Suedia unde a fost chemată să depună mărturie în fața instanțelor judecătorești din acea țară, că a fost forțată în România să dea o declarație de incriminare a lui Gregorian Bivolaru, fiind lovită cu capul de masă de către procurorul de caz. În urma acestei mărturii și a unei investigații aprofundate făcute de autoritățile din Suedia, lui Gregorian Bivolaru i s-a acordat statutul de azilant politic.

Ulterior, s-a demarat în România un proces pentru „trafic de persoane” în care au fost acuzați 48 de yoghini că au „traficat” 7 reclamanți care au cerut daune de  milioane de euro. S-a pus sechestru pe 70 de imobile. În dosarul trimis în instanță au rămas doar 22 de acuzați. Tribunalul Cluj a decis că faptele nu există și i-a achitat pe toți cei 22 de yoghini. Bilanțul acțiunii a 300 de jandarmi și procurori: o singură declarație luată prin intimidarea unei martore care să poată fi folosită pentru acuzarea lui Gregorian Bivolaru. După cheltuirea a 5 milioane de euro, Gregorian Bivolaru este condamnat abuziv pentru „act sexual cu o minoră”. Reamintim că și aici inițial, într-o primă instanță Gregorian Bivolaru a fost achitat. Abia la instanța superioară el a fost condamnat. Condamnare care nu mă sfiesc s-o spun că s-a făcut la comandă.

Gregorian Bivolaru a fost arestat în Franța în acest an, unde s-a deplasat în principal la un târg de carte, la care se ducea în fiecare an, încă de când se găsea în România.

Rămâne o întrebare fundamentală, pe care orice om și-ar pune-o și la care, eu, cel puțin, n-am găsit un răspuns acceptabil. De ce o persoană care beneficiază de statutul de azilant politic în Suedia de unde, în baza acestui statut, n-ar fi putut fi extrădat,  ar risca și s-ar deplasa în  Franța sau în orice altă țară de unde oricând ar putea fi trimis înapoi în România?

La această întrebare singurul răspuns pertinent îl poate oferi doar Gregorian Bivolaru.

O altă întrebare pe care și-o pune multă lume este aceea. De ce este vânat în acest mod Gregorian Bivolaru?

În continuare afirm doar ceea ce multă lume informată din presa românească știe, deci, există printre jurnaliști suficienți de mulți care cunosc adevărul. Eu doar îl rostesc. Este vorba despre incriminarea fermă, clară și fără nici un echivoc a instituției francmasoneriei, în mai multe cărți care au apărut în România sub semnătura lui Gregorian Bivolaru. Citez din lucrarea „Francmasoneria, misterele dezvăluite ale unei gigantice conspiraţii satanice planetare”, apărută la editura Shambala în anul 1985 în care făcea următoarea referire la această grupare:

„Aproape totdeauna francmasonii INIŢIAŢI ŞI CINICI îi manipulează pe toţi ceilalţi (inclusiv pe membrii creduli ai lojilor lor), cu aparenţa înşelătoare că le vor doar binele şi progresul.”  Când faci asemenea afirmații poți să te gândești la tot ce poate fi mai rău din partea celor pe care i-ai atacat în acest fel.

A mai fost și o conferință publică susținută de Gregorian Bivolaru la Paris în luna februarie (cu ocazia unui târg de carte) a anul 2004 a cărui text integral îl puteți lectura făcând download  aici și care constituie cheia declanșării operațiunilor derulate împotriva lui Gregorian Bivolaru și organizației MISA.
Întrebat de ce a făcut publice aceste informații care l-au plasat în postura de țintă pentru toate acțiunile derulate împotriva sa, Gregorian Bivolaru a răspuns: „Pentru că nu a fost nimeni care să le facă”.

Acea operațiune din 18 martie 2004 (numită de către executanți „Operațiunea Christ”) a costat împreună cu anchetele de rigoare statul român circa 5 milioane de euro. La acestă sumă se adaugă suma de 291.000 de euro despăgubiri pe care statul român este obligat să le plătească cursanților yoga din cadrul MISA ca prejudiciu în baza unei hotărâri definitive și irevocabile dată de CEDO în 26 aprilie 2016, hotărâre pe care o puteți accesa aici, hotărâre devenită executorie pentru statul român.

Structurile masoneriei, cu alte cuvinte masoneria în ansamblul ei, nu uită, nu iartă și nu cruță. Niciodată pentru uitare și deloc în ceea ce privește iertarea și cruțarea. Există o deosebire de nuanță între iertare și cruțare și de aceea am utilizat ambele cuvinte.

Este de notorietate cazul senatorului Antonie Iorgovan care în urma unor declarații pe care le-a dat despre masonerie (vizionați aici) s-a trezit cu un cancer galopant care l-a trecut dincolo. De altfel nu este singurul care de-a lungul timpului  a beneficiat de un astfel de tratament din parte acestor structuri oculte.

Cine se pune cu cine „nu trebuie” se pare că mai devreme sau mai târziu plătește.
Gregorian Bivolaru și MISA s-au găsit la confluența dintre linșajul mediatic, manipularea politică și vendetta masonică.

Gregorian Bivolaru a reușit să-și facă de-a lungul vremii mulți „prieteni” în România. În special  dintre  băieții cu șorțuleț. Este vorba de cei integrați în toate structurile masonice de pe teritoriul acestei țări, dintre care mulți se află în politică, în servicii, în poliție, în cadrul justiției și bineînțeles, în lumea politică. Aici îl avem la loc de cinste pe fostul premier Adrian Năstase, liber în prezent și care presupun că o să privească cu deosebită „simpatie” repatrierea lui Gregorian Bivolaru.

Sincer, n-aș fi scris acest articol dacă în media mainstream aș fi citit măcar parțial, o descriere obiectivă a acestui caz. Astfel este bine să existe și o altă perspectivă decât cea a permanentului linșaj mediatic la care a fost supusă MISA și Gregorian Bivolaru.

Totuși, cine își dorește o informare corectă asupra MISA poate avea acces în momentul de față la  surse obiective de documentare.

Există două cărți tipărite despre mișcarea de yoga din România de dinainte și de după 1989 în care faptele sunt descrise cu deosebită acuratețe datorită accesului nemijlocit la arhivele securității pe care le-a avut autorul acestora. Aici se vorbește inclusiv de implicarea securității în reprimarea mișcării de yoga din România de dinainte și de după 1989. Persoana care le-a scris nu poate fi învinuită de parti-pris. Este vorba de domnul Gabriel Andreescu, cunoscut disident al regimului Ceaușescu. Cele două cărți sunt „Reprimarea mișcării yoga în anii ‘80”, apărută la editura Polirom, Iași, în anul  2008 precum și „MISA. Radiografia unei represiuni”, apărută tot la  Polirom, Iași,  cinci ani mai târziu, adică în 2013.

Nu cred că dacă Gregorian Bivolaru va fi extrădat, își va ispăși integral condamnarea de șase ani în România. Cred și fac această afirmație pe care o susțin aici și anume că asupra lui Gregorian Bivolaru  se vor încerca pe perioada detenției diverse modalități de eliminare  fizică, care vor merge de la tentative directe de asasinat într-un fel sau altul, spre exemplu de către un condamnat de celulă, „indignat” de faptele sale și până la otrăvire și iradiere. Prea mari prejudicii de imagine a creat Gregorian Bivolaru masoneriei din România și nu numai din România, ca să fie lăsat în viață. El trebuie să constituie un model exemplar de răzbunare masonică.

Am un crez profund și anume acela că fiecare dintre noi vom fi judecați mai devreme sau mai târziu de către o instanță supremă care nu este de aici. Justiția pământească are un  relativism  evident. În schimb cea divină este absolută.

Un comentariu :

  1. Evident ca acuzarea lui Bivolaru este o facatura.Ceea ce nu vor oamenii sa ia in considerare este ca fie ca vor, fie ca nu, lumea nevazuta e cea care comanda.Cu cat lumea nevazuta (entitatile destrupate) nu este ascultata cu atat intrupatii si-o iau pe cocoasa.Nimic nu e intamplator!Credeti ca degeaba Franta este atacata de islamisti asa des?

    RăspundețiȘtergere