Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

marți, 26 iulie 2016

EXPLOZIV! Urmează noi percheziţii şi înscenări împotriva yoghinilor! Gregorian Bivolaru este în pericol!

Niciun comentariu :

Asistăm în aceste zile la o nouă încercare subversivă de distrugere a asociaţiei MISA şi de scoatere a acesteia în ilegalitate prin mijloace abjecte. Se pregăteşte un nou val de percheziţii la sediile persoanelor juridice, precum şi la domiciliile practicanţilor yoga.

Am fost informaţi că este în plină desfăşurare un plan detaliat de punere în scenă a unor operaţiuni din care să rezulte, chipurile, că practicanţii yoga ar săvârşi fapte de natură penală. Vom descrie motivele precum şi modalităţile care deja au fost demarate.

Unul dintre motivele acestei operaţiuni este acela că autorităţile române caută cu disperare să justifice fondurile uriaşe care au fost cheltuite la efectuarea percheziţiilor din martie 2004. Din informaţiile pe care le deţinem, la anumite niveluri ale institutiilor statului există o anchetă în derulare prin care a fost pusă sub semnul întrebării legalitatea modului în care au fost alocate şi utilizate fondurile destinate respectivelor percheziţii din 2004. Chestiunea are un caracter cu atât mai acut cu cât în zilele care urmează, România va trebui să pună în executare obligaţia dispusă de CEDO şi să achite suma de 291 000 euro practicanţilor yoga abuzaţi cu sălbăticie de către autorităţile române la descinderile brutale din anul 2004. Aşadar peste sumele substanţiale cheltuite de la buget pentru aşa-numita „Operaţiune CHRIST”, a descinderilor din 2004, acum vor trebui plătite despăguburi şi victimelor acestei operaţiuni.


Vă comunicăm pe această cale că în „culisele puterii” s-a luat decizia discriminatorie a declanşării unui nou val de descinderi, înscenări şi abuzuri la sediile sau domiciliile oricăror persoane care au legaturi cu MISA, pentru a le bloca activitatea economică, pentru a produce spaimă şi pentru a îi determina pe aceştia să renunţe la convingerile lor.

Aceleaşi surse care doresc să îşi păstreze anonimatul ne-au dezvăluit ceva care  este încă şi mai grav, şi anume că s-a luat şi decizia punerii la cale a unei înscenări prin care să se realizeze un atentat la viaţa lui Gregorian Bivolaru. Fiind, de mai mult de 20 de ani, teribil de deranjaţi de MISA şi Gregorian Bivolaru, intriganţii din umbră se chinuie prin toate mijloacele să distrugă această şcoală spirituală şi pe mentorul ei.

Existenţa acestor planuri este deja indirect dovedită de pregătirea opiniei publice prin intermediul mass-media, unde au început să fie răspândite o serie de informaţii cu totul bizare.

Remarcăm cu privire la noile „ştiri” care au apărut despre Gregorian Bivolaru în presă, că au fost lansate anumite afirmaţii mincinoase cum că el ar fi suferind de mai multe boli. Se susţine că starea sa de sănătate este precară. Trebuie să precizăm că aceasta este o crasă minciună ce poate fi dovedită chiar cu acte medicale. Pe perioada detenţiei sale din Franţa, conform procedurilor de acolo, dumnealui a fost supus la nu mai puţin de 16 controale medicale riguroase în urma cărora s-a constatat că era singurul deţinut perfect sănătos din tot penitenciarul de la Fressnes, unde se aflau aproximativ 3000 de persoane arestate! Bineînţeles, acest lucru demonstrează o dată în plus valoarea şi eficienţa practicii yoga. 

Dincolo de minciuna răutăcioasă că ar fi suferind de mai multe boli, transpare cu claritate intenţia că se încearcă să i se „facă” ceva în închisoare pentru a se pretinde apoi că „era bolnav”. Ţinând însă cont de faptul că Gregorian Bivolaru a venit perfect sănătos în România, iar starea sa a fost constantă pe toată durata deţinerii sale în Franţa, deducem de aici că orice înrăutăţire bruscă a stării sale de sănătate nu poate fi decât o urmare a unei intervenţii criminale actuale, din ţară.

Pe de cealaltă parte, punerea la cale a unui nou val de abuzuri şi de descinderi în sediile MISA a fost pregătită în presă prin alte câteva ştiri mincinoase. S-a afirmat că „structurile MAI au declanşat o anchetă de proporţii în România", fiind căutaţi „adepţii” lui Gregorian Bivolaru. A fost lansată şi o fumigenă despre faptul că Bivolaru ar fi afirmat în timpul unor audieri din Franţa că are în România diferite „adepte” care ar ocupa „funcţii publice, de înaltă demnitate”. Sesizăm că a fost propagată şi informaţia alarmistă că se vor declanşa anchete pentru a se stabili „dacă l-a ajutat cineva pe Gregorian Bivolaru să fugă din ţară, şi dacă da, cine sunt respectivele persoane”.

Caracterul manipulativ şi instigator al acestor afirmaţii este foarte uşor de constatat. Povestea cu adeptele este o pură invenţie, cunoaştem foarte bine dosarele şi declaraţiile domnului Bivolaru de pe tot parcursul procesului de la Paris şi putem afirma cu certitudine că dumnealui nu a pomenit  niciodată despre aşa ceva. La fel, ideea unei „anchete” care să lămurească dacă şi cine l-ar fi ajutat pe Gregorian Bivolaru să fugă din ţară este o imensă inepţie dacă avem în vedere că acuzaţia adusă de „trecere frauduloasă a frontierei“ a fost deja judecată de trei instanţe. Reamintim că în final s-a ajuns la hotărârea definitivă de încetare a procesului penal în legătură cu respectiva acuzaţie şi la stabilirea faptului că Gregorian Bivolaru este nevinovat. Deci dacă însuşi „autorul" unei presupuse fapte nu este găsit de către instanţele de judecată ca fiind vinovat de săvârşirea ei, atunci cu atât mai puţin şi-ar putea imagina cineva că presupusele ajutoare ale celui acuzat şi găsit nevinovat ar putea fi găsite ca fiind „vinovate”.

Devine în aceste condiţii evident că toate zvonurile agitatoare ce au fost lansate zilele acestea despre MISA şi Gregorian Bivolaru prin intermediul mass-media au rolul de a pregăti şi justifica o nouă dezlănţuire de acte discrimnative, de ostracizare şi marginalizare a persoanelor care practică yoga.

Putem observa că opiniei publice îi este acum inoculată ideea că există persoane care, zice-se, „l-ar fi favorizat” pe Gregorian Bivolaru şi de aceea, vezi-Doamne, ele ar trebui să fie vânate şi hăituite pentru a suporta anumite consecinţe inchizitoriale. Iată deci absurdul situaţiei pe care ne-o prezintă mass-media! Constatăm că pe fondul manipulării ce a fost constant exercitată, timp de mulţi ani, asupra opiniei publice, sunt acum fabricate o serie de pretexte extrem de superficiale, dar care „au priză la public”.

Un alt element foarte suspect pe care îl remarcăm în modul cum este tratat în prezent de către autorităţile române Gregorian Bivolaru este acela că dumnealui a fost repartizat - şi în prezent îşi execută pedeapsa nedreaptă pentru care a fost în mod ilegal condamnat - într-un Centru destinat persoanelor arestate preventiv. Având în vedere normele de drept execuţional penal precum şi faptul că autorităţile române au solicitat returnarea lui Gregorian Bivolaru din Franţa pentru executarea mandatului European de arestare, este extrem de bizar şi suspect faptul că el este deţinut într-un loc destinat persoanelor arestate preventiv şi nu într-un penitenciar, în vederea executării unei condamnări definitive, cu toate drepturile şi obligaţiile care decurg din aceasta! Singura explicaţie este aceea că în realitate se urmăreşte aducerea de noi false acuzaţii la adresa lui Gregorian Bivolaru, menţinându-se strategia perversă, ce este instrumentată de 45 de ani, de menţinere a sa în ipostaza de acuzat, în pofida faptului că în cazul său nu a existat şi nu există propriu-zis nicio victimă şi nicio vină.

Avizăm pe acestă cale practicanţii yoga ai şcolii MISA din România, opinia publică şi jurnaliştii de bună-credinţă (care sperăm că mai există) despre aceste odioase planuri care se pun la cale. Avem convingerea că o minimă atenţie şi luciditate din partea a cât mai mulţi români poate să demaşte cu uşurinţă acest uriaş exerciţiu de manipulare ce este operat în cazul MISA şi poate chiar opri acest şir de nedreptăţi flagrante, ce pare fără limită.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu