Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

marți, 29 martie 2016

Cenzura contemporana sau cum se baga pumnul in gura celor care vor sa spuna adevarul indifererent cate de importanti sau de renumiti sunt ei!

Niciun comentariu :


Robert de Niro are un copil care sufera de autism. Pentru ca vrea sa fie descoperite cauzele acestei boli a devenit interesat de un film documentar recent produs care investigheaza o legatura intre vaccinul MMR si autism. El a introdus filmul in programul festivalului de film Tribeca pe care chiar el il orrganizeaza. Insa imediat au inceput atacurile.

Raspunzand criticilor De Niro a sustinut ca trebuie realizata o discutie pe marginea filmului care include dezvaluiri despre musamalizarea in cadrul CDC (Centru pentru Prevenţia şi Controlul Bolilor din SUA) a falsificarii unor studii stiintifice. Insa presiunile la adresa sa si atacurile coordonate din partea intregii mass media americane au devenit uriase desi nimeni nu vazuse filmul.

Urmarea? Renumitul actor retrage filmul "Vaxxed" din programul propriului festival!


Cum a fost posibil asa ceva?

Portalul de stiri Natural News dezvaluie ca Robert De Niro si sotia lui au vorbit direct cu congresmenul Bill Posey aproximativ o oră, timp in care lui De Niro i s-au dat numeroase asigurări din partea congresmenului ca avertizorul de integritate din CDC, doctorul William Thompson, a marturisit cu adevarat ca a luat parte la frauda stiintifica uriasa care a musamalizat legăturile dintre vaccinuri şi autism. Bazandu-se pe aceste asigurari De Niro a sprijinit de la inceput proiectia filmului documentar la Tribeca.

Dar cateva ore mai tarziu, cineva a luat legatura cu De Niro. Cineva puternic şi foarte implicat in afacere, care cel mai probabil l-a fortat pe De Niro sa taca si sa retraga filmul. Aceasta conversatie misterioasa nu a fost data publicitatii. De Niro nu a dat publicitatii numele celor din "comunitatea stiintifica" cu care a conversat.

Daca nici De Niro  nu a putut face fata presiunilor mass media interesate de publicitatea corporatiilor farmaceutice atunci cine ar putea face fata?

Mai jos aveti interviul integral cu producatorul filmului Vaxxed pentru televiziunea americana ABC. Din interviu au fost difuzate doar 3 secunde, o metoda de manipulare pe care yoghiinii care urmeaza cursurile scolii de yoga MISA deja o cunosc foarte bine.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu