Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

luni, 21 martie 2016

BOMBA! Filmări ale unor RITUALURI MASONICE în care apar ACTORI, REGIZORI și POLITICIENI români!

Niciun comentariu :

Au aparut pe youtube mai multe inregistrari video ale unor ritualuri masonice în care apar numeroși actori, politicieni si persoane publice din România. https://www.youtube.com/channel/UCU9HL0bQwutSClRl7U-PujQ/videos?sort=dd&shelf_id=0&view=0


Dupa ce jurnalistul Robert Turcescu a semnalat aparitia filmarilor, cateva siteuri de stiri au publicat înregistrările.

http://www.comisarul.ro/articol/incendiar/filmari-cu-ritualuri-masonice-in-care-ap_725041.html

http://www.flux24.ro/exclusiv-filmari-cu-celebri-actori-romani-la-ritualuri-masonice-florian-pittis-ducu-darie-george-ivascu-si-multi-altii/


Conform marturiei de pe facebook a unei persoane care declara ca a participat in stafful tehnic, filmarile ar fi făcute prin anii 2004-2005 la Palatul Parlamentului. Insa dupa vizionare se poate observa ca arhitectura locului in care au loc ritualurile masonice nu seamana deloc cu Palatul Parlamentului, ci mai curand cu sala Teatrului Odeon din Bucuresti sau cu cea a Operei Nationale.



Va sfatuim sa salvati videourile de pe youtube (pentru siguranta) si sa raspanditi linkurile mai departe. Aceste filmari din interiorul lojilor romanesti sunt fara precedent.



Vezi si
Antonie Iorgovan: "Francmasoneria este in afara Constitutiei, in afara spiritului democratic si in afara valorilor care inalta fiinta umana"
Gregorian Bivolaru despre masonerie - Paris, februarie 2004
Remember 2004: PSD-ul, Nastase si masonii sai carau banii cu geamantanele in banci straine
Masonii, dolarii si elvetienii - Cum se finanteaza masoneria si care erau dimensiunile reale ale coruptiei PSD

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu