Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

sâmbătă, 27 februarie 2016

Pentru unii mumă, pentru alții ciumă - reacții la evenimentele recente - LIVETEXT

Niciun comentariu :


Vom publica aici anunțuri și reacții despre evenimentele în desfășurare. Articolul se actualizează continuu. Vă rugăm reveniți

ACEST MESAJ SE ADRESEAZA TUTUROR OAMENILOR LUCIZI SI CU BUN SIMT

Presa nu mai relateaza doar despre retinerea lui Gregorian Bivolaru. Asistam din nou la un linsaj mediatic avand ca tinta yoghinii si miscarea lor. Va rugam sa documentati cat mai bine (fotografii, filmari, inregistrari audio, martori) toate eventualele discriminari la adresa yoghinilor din partea autoritatilor, angajatorilor, vecinilor, rudelor, etc. Toate aceste dovezi ne vor fi de mare folos!! Similar trebuie documentate toate abuzurile si discriminarile presei centrale si locale care nu tine cont de faptul ca au avut deja loc niste verdicte si reiau cu toptanul acuzatii bombastice care au fost infirmate de instanta. Faceti capturi de ecran de pe ecranul televizioarelor, de pe articole, de pe facebook, forumuri, salvari de videouri online, impreuna cu linkurile aferente pentru a putea regasi articolele sau postarile respective.

In acelasi timp va rugam sa ramanem lucizi si sa nu raspundem la provocarile care sunt adresate yoghinilor si simpatizantilor..
_____________________________________________________

Cazul M.I.S.A. & Gregorian Bivolaru - scurt istoric

 _____________________________________________________

În curand: Ce se ascunde in spatele diversiunii cu arestarea profesorului de yoga Gregorian Bivolaru?

21:25 - Cine este judecatorul Ionuț Matei, președintele completului care a dat verdictul în dosarul profesorului de yoga Gregorian Bivolaru? Citiți articolele din anul 2008 ale jurnalistei Ondine Gherguț în care se  dezvăluie modul în care acest judecator, pentru a-l elibera imediat din închisoare, i-a redus pedeapsa unuia dintre frații Cămătaru, pe baza unor falsuri, de la 9 ani de închisoare la 2 ani, 7 luni și 17 zile !!
Lumea justiției: IONUT MATEI ACUZAT DE IMIXTIUNE IN DOSARUL CAMATARILOR – Procurorul Sintion: “Nu mi se pare normal sa fie acum un judecator la ICCJ care are functii de conducere si care a avut trei interventii in dosarul Camatarilor, intr-o forma sau alta”. Fratii Camataru au fost interceptati in timp ce discutau despre Ionut Matei. Vicepresedintele ICCJ si Cristina Rotaru i-au redus pedeapsa lui Nutu Camataru de la 9 ani la 2 ani si 8 luni (Interceptari)

Și ce spune Antena 3 despre asta:



20:20 - Fostul procuror sef al Parchetelor Militare, generalul Dan Voinea despre dosarele MISA și Securitate



15:55 - Comunicat de presă MISA. Circul judiciar și mediatic acoperă abuzul noii arestări a lui Gregorian Bivolaru


15:30 - Abuzurile Politiei Romane pe lista Europol 



LAYMS - Introducerea abuzivă a lui Gregorian Bivolaru pe portalul eumostwanted.eu


14: 20 Reactia jurnalistului Marius Georgescu:

PRO GREGORIAN BIVOLARU Constat un val de bucurie populara,pe FB, la arestarea liderului MISA.Inca o dovada ca...
Posted by Marius Georgescu on Saturday, February 27, 2016

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu