Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

luni, 5 octombrie 2015

Un studiu care releva că circumcizia afectează grav creierul sugarilor a fost distrus și cercetătorii au fost amenințați

Niciun comentariu :

După ce au descoperit că trauma în urma circumciziei a modificat permanent creierul copilului în regiunile asociate cu raționamentul, perceptia și emotiile, niște cercetători au fost amenințați să distrugă rezultatele sau se vor confrunta cu o acțiune în justiție și vor fi concediați imediat.

Lucrând ca medic stagiar în cadrul Departamentului de Epidemiologie de la Spitalul General Kingston, dr. Paul D. Tinari,  a fost abordat de un grup de asistente care au observat că în urma circumciziei bebelușii se confruntă cu niveluri chinuitoare de durere care afectează negativ comportamentul lor. Într-o încercare de a aduna dovezi științifice care ar putea să verifice aceste opinii Tinari a sugerat efectuarea unor scanari cu ajutorul imagisticii prin rezonanță magnetica functionala (fMRI) și / sau a tomografiei cu emisie de pozitroni (PET) pentru a observa efectele circumciziei asupra creierului sugarilor.

Doctorul Tinari și asistentele au folosit pentru studiul lor aparatul MRI, după ce operatorul mașinii le-a acordat permisiunea. Mai departe au avut nevoie de un subiect de testare al cărui creier să poată fi scanat pentru a pune în evidență modificarile pre și post circumcizie. O asistentă medicală gravidă a oferit ca fiul ei să facă obiectul studiului. Soțul ei făcea mari presiuni pentru a fi realizată procedura de circumcizie asupra copilului și speranța ei era că informațiile colectate la studiu ar putea duce la eradicarea completă a circumciziei la copiii de sex masculin.

Ce a dezvăluit scanarea creierului?

Cercetătorii au urmat procedura standard de imobilizare a copilului și i-au fixat capul cu ajutorul unei benzi chirurgicale standard. Nu s-a utilizat anestezic iar întregul ansamblu a fost pus în camera MRI. Medicul a efectuat operația folosind un cutit de plastic sterilizat (obiectele metalice nu pot fi utilizate într-un MRI datorită câmpurilor magnetice foarte mari).

Dr. Paul D. Tinari, Ph.D. explică rezultatele studiului său:
"Copilul a fost ținut în mașină timp de câteva minute pentru a genera date de referință ale activității metabolice normale în creier. Acest lucru a fost folosit pentru a compara cu datele colectate în timpul și după intervenția chirurgicală. Analiza datelor MRI a indicat ca operația a supus sugarul la traume semnificative. Cele mai mari schimbări au avut loc în sistemul limbic concentrându-se în glanda pineală și în lobii frontali și temporali.

Un neurolog care a văzut rezultatele a concluzionat că datele indică faptul că zonele cele mai afectate ale creierului victimei sunt cele asociate cu raționamentul, percepția si emoțiile. Testele care au urmat asupra sugarului la o zi, la o săptămână și la o lună după operație, au indicat că creierul copilului nu a mai revenit la configurația initială. Cu alte cuvinte, probele generate de aceasta cercetare indică o schimbare permanentă la nivelul creierului copilului supus unei operații de circumcizie."

Cercetatorii au fost amenințați și forțați să distrugă rezultatele studiului

"Problemele noastre au început atunci când am încercat să publicăm constatările noastre în literatura medicală", a explicat Paul Tinari. Toți cercetătorii care au participat la studiu au fost chemați în fața comisiei de disciplină de la Spitalul General Kingston, care i-a mustrat sever afirmând că circumcizia de sex masculin este legală în Canada și că studierea efectelor adverse ale circumciziei este strict interzisă. Echipei de cercetare nu i s-a permis să publice rezultatele studiului și chiar mai mult, au fost forțați să distrugă toate rezultatele. În caz contrar pedeapsa ar fi fost concedierea imediată și o acțiune în justiție.

Dr. Paul D. Tinari, actualul director al Institutului pentru Studii Avansate Pacific îndeamnă la reluarea cercetării:
"Încurajez pe oricine care are acces la aparatură fMRI și/sau PET scan să repete cercetarea noastră așa cum este descrisă mai sus, să confirme rezultatele noastre și apoi să le publice în literatura de specialitate."

Traducere
Sursa
Alte informații:
Mărturia doctorului Tinari
Psychology Today - Circumcision’s Psychological Damage
Circumcizia – adevărurile pe care trebuie să le știți

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu