Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

duminică, 2 martie 2014

Misterele de la 11 Septembrie 2001

Niciun comentariu :

Documentarul „Misterele din 11 septembrie” demolează teoria conspirației susținută oficial cu privire la evenimentele de la 11 septembrie 2011. Urmărind filmul, veți afla ce s-a întâmplat cu adevărat în cele trei clădiri în săptămânile de dinainte de a fi demolate. Însuși George Soros afirma că după momentul 11 septembrie, „americanii au dat dovadă de o indiferență incredibilă față de înșelătoria la care au fost supuși”. Dar toate acestea se schimbă. După cum spunea fostul președinte al Venezuelei, Hugo Chavez, „Lumea se trezește. Se trezește pretutindeni, iar oamenii iau atitudine”. 

Milioane de oameni realizează că sunt mințiți – nu cu minciuni mici, nevinovate, ci într-un mod de-a dreptul grosolan. Este vremea întrebărilor dure, iar la unele dintre dileme încearcă să răspundă și acest film documentar, pe parcursul celor 90 de minute de dovezi și analize, completate cu declarații ale martorilor oculari. Nu este o chestiune de naționalism, politică sau loialitate față de stat, ci una simplă, de fizică. Se poate topi oțelul într-un incendiu întreținut în aer liber? Ce a făcut ca miezul metalic al turnurilor gemene de la World Trade Center să dispară în câteva secunde? Filmul nu are un țel de urmărit și nu încearcă să arate cu degetul pe nimeni. Doar prezintă faptele și pune întrebări.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu