Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

marți, 26 noiembrie 2013

Romania este pe ultimele locuri din Europa in ce priveste increderea in Justitie si in Statul de drept

Niciun comentariu :

Asociatia pentru Monitorizarea Justitiei, impreuna cu Agentia de Monitorizare a Presei – Active Watch, au lansat in cursul anului 2013 Raportul pe Justitie 2012 si Studiul “Perceptia calitatii actului de justitie in Romania”, avand la baza un sondaj cu privire la functionarea sistemului de Justitie din Romania si care a fost efectuat in randul avocatilor din intreaga tara. Rezultatele au fost dezastroase. 

Studiul, dublat de Raport, este foarte important deoarece reflecta imaginea pe care Justitia o are in randul profesionistilor, care apeleaza la serviciile judiciare intr-un grad inalt de repetabilitate, putand astfel sa aiba o opinie mult mai bine caracterizata si mai calificata decat sondajele ai caror subiecti sunt justitiabilii.

Chiar si in aceste conditii, nici autoritatile si nici institutiile implicate in actul de justitie nu au reactionat in nici un fel, rezumandu-se sa ignore sau, cel mult, sa incerce sa minimalizeze rezultatele si semnificatia acestora, invocand esantionul redus de persoane (in jur de 800 de adresanti), sau subiectivitatea acestora.

Ne bucuram, si in acelasi timp ne intristam ca, acum, Comisia Europeana confirma concluziile Studiului nostru, in cadrul Eurobarometrului, potrivit caruia Romania este pe ultimele locuri din Europa in ce priveste increderea in Justitie si in Statul de drept. Studiul s-a bazat pe raspunsurile a 1008 de persoane intervievate.


Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu