Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

vineri, 23 noiembrie 2012

22 Noiembrie - Prima zi a Congresului International de Yoga și Terapii Alternative Orientale și Occidentale - 2012

Niciun comentariu :

Prima zi a Congresului International de Yoga și Terapii Alternative Orientale și Occidentale – „Spiritualitatea - Știința conștiinței ce este inspirată de Dumnezeu” a debutat într-o atmosferă de entuziasm și bucurie.

În acorduri intense de sărbătoare, Teatrul Sophrozin – România a prezentat un grupaj dinamic de posturi inspirate din tradiția milenară yoghină în care actorii au încântat publicul cu acrobatica dar și grația asana-elor; urmat de un moment sensibil de evocare a lumilor subtile angelice care permanent protejează și influențează existența fiecăruia dintre noi.

 IMG 2766
IMG 2782
DSC 9617

A luat apoi cuvântul președintele de onoare al Congresului, Advaitananda (Mihai Stoian) din partea Federației Internaționale de Yoga și Meditație Atman, care a rostit cuvântul de deschidere, invitând în scenă și reprezentanții școlilor de yoga care și-au trimis participanți la acest congres: Anglia, Africa de Sud, Bosnia, Cehia, Danemarca, Finlanda, Germania, Irlanda, Italia, Israel, Portugalia, Rusia, Suedia, Ungaria.

 IMG 2902

Aceștia au invitat toți participanții la o primă  experiență spirituală, realizarea la unison a unei scurte meditații de amplificare a unei stări de entuziasm și aspirație către Absolut.

IMG 2942

Prima prezentare a congresului a fost, firește, despre școala de yoga care are generozitatea de a găzdui acest Congres pentru a treia oară – Mișcarea de Integrare Spirituală  în Absolut inspirată și ghidată de mentorul ei, profesorul yoga Gregorian Bivolaru.

IMG 2974

A urmat o conferință specială trimisă  cu această ocazie chiar de către dânsul, cu tema „Conștiința și enigmele sale”. Această expunere a fost punctată și de vizionarea a două filme unice – în care profesorul yoga Gregorian Bivolaru demonstrează manifestarea anumitor fenomene paranormale excepționale.

În primul documentar domnul Bivolaru realizează mișcarea la voință, prin telekinezie a acului unei busole – experiment ce dureaza aproape 50 de minute – timp în care o busolă profesionistă de mare precizie este influențată de la distanță de către dânsul să se miște exact conform cu mișcările imprimate de mâinile lui. Cel de-ar doilea documentar a implicat folosirea unui aparat special care testează câmpul bioenergetic și forța mentală. Acest aparat a fost inventat de un inginer ungur numit Egely (http://egelywheel.net/en) care a testat cu acesta mai multe mii de persoane de pe întreaga planetă, printre care instructori de arte marțiale renumiți, maeștrii ai unor curente spirituale tradiționale și alții. Când însă el a văzut filmul documentar realizat de profesorul yoga Gregorian Bivolaru, a declarat că nu a mai întâlnit niciodată o performanță atât de uluitoare care nu numai că atestă un câmp bioenergetic cu totul ieșit din comun dar și o putere mentală de influențare la distanță a aparatului cum nici nu credea să existe!

Întreaga seară s-a încheiat cu un concert de muzică  sacră inspirată din tradiția popoarelor din Balcani și Orientul mijlociu – susținut de formația Meru din Sfântul Gheorghe.

IMG 3016

Toate manifestările acestei prime zile ale congresului a fost urmărită de o largă audiență online pe pagina de net www.misatv.ro, organizatorii primind felicitări de la colegi yoghini din California, America de Sud, Scandinavia, India etc, care s-au bucurat de oportunitatea de a viziona congresul chiar daca nu au putut sa vină până la București.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu