Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

joi, 4 octombrie 2012

Moartea vine din cer. Oamenii de ştiinţă confirmă genocidul provocat de chemtrails şi geo-inginerie

Niciun comentariu :
În urma interesului generat de articolul Dârele morţii se îndesesc şi la Cluj continuăm pe acelaşi subiect cu traducerea unui articol apărut recent pe siteul Morphcity, semnat Cassandra Anderson:

Oamenii de ştiinţă avertizează: proiectele de geo-inginerie finanţate de Bill Gates pot ucide miliarde de oameni


Geo-ingineria este un termen care maschează intervenţia deliberată asupra climei inclusiv prin pulverizarea aerosolilor în atmosferă, cu scopul de a „reflecta radiaţiile solare, pentru a răci planeta şi pentru a salva mediul şi umanitatea” de efectele aşa-zisei încălziri globale, presupusă a fi cauzată de umanitate. Deşi teoretic domeniul este în faza de cercetare există deja suficiente dovezi că proiecte de geo-inginerie au fost deja implementate de ani buni, folosind pulverizarea în atmosferă sub formă de aerosoli a unor substanţe chimice neidentificate, cunoscute şi sub numele de „chemtrails”.

Un experiment din domeniul geo-ingineriei sau chemtrails-urilor care foloseşte un balon pentru a pulveriza particule de sulf în atmosferă, cu scopul declarat de a reflecta radiaţiile solare în spaţiu, este planificat pentru anul viitor în New Mexico, de către omul de ştiinţă David Keith. El conduce o fundaţie de cercetare aparţinând lui Bill Gates, având un buget de multe milioane de dolari. Gates a mai adunat o şi echipă de savanţi care fac lobby la nivelul guvernelor pentru a solicita susţinere pentru experimentele de manipulare a climei, pe banii contribuabililor.

Geo-ingineria este promovată ca o fiind un ultim efort de salvare a umanităţii şi planetei de încălzirea globală. Adevărul este însă altul. Geo-ingineria poate afecta ciclul apei în natură, ceea ce poate conduce la secetă şi foamete (unele efecte deja le vedem) şi implicit la moartea a miliarde de oameni.

Prin urmare, Bill Gates foloseşte preocuparea faţă de încălzirea globala pentru a ascunde adevărata sa intenţie: controlul climei şi depopularea.

Muntele Pinatubo, model pentru secetă, foamete şi moarte provocate prin geo-inginerie 
Vulcanul de pe muntele Pinatubo din Filipine a erupt in 1991, împrăştiind 22 de milioane de tone de dioxid de sulf (SO2) în atmosfera superioară/stratosferă. Un studiu din anul 2008 al Universităţii din Rutgers bazat pe un model al emisiilor de dioxid de sulf de la muntele Pinatubo, a fost aplicat în geo-inginerie; oamenii de ştiinţă au estimat că per total temperatura la nivel global ar scădea, însa unele regiuni s-ar confrunta cu o creştere a cantităţii de gaze cu efect de seră şi a temperaturilor, aşa cum s-a observat după erupţia lui Pinatubo.

Bazat pe modelul dioxidului de carbon vulcanic, oamenii de ştiinţă au raportat ca pulverizarea prin geo-inginerie a aerosolilor în zone tropicale sau arctice poate produce cu o mare probabilitate perturbarea ciclul musonilor de vara din Africa şi Asia/India, ameninţând rezervele de apă şi hrană pentru miliarde de oameni. Alte consecinţe negative includ epuizarea stratului de ozon, reducerea intensităţii ciclurilor hidrologice, cauzând astfel o scădere a debitelor râurilor şi umidităţii solului.

Deşi oamenii de ştiinţă care întreprind aceste experimente sub conducerea lui Alan Robock par să creadă în teoria încălzirii globale provocate de om, ei furnizează avertismente de o mare gravitate cu privire la pericolele geo-ingineriei. (http://climate.envsci.rutgers.edu/pdf/GeoengineeringJGR9inPress.pdf)

Studiul geo-ingineriei în anul 2012
Institutul Max Planck a realizat un studiu al modelelor de geo-inginerie bazat pe vulcani, însă el a fost considerat nerealist deoarece a folosit modele climatice cu 400% mai mult dioxid de carbon decât cel existent în era pre-industrială. Totuşi rezultatele au arătat că geo-ingineria va produce o scădere masivă a precipitaţiilor (15% în America de Nord şi Eurasia şi 20% în America de Sud). Per total, volumul precipitaţiilor la nivel global va scădea cu 5%. (http://www.egu.eu/home/geoengineering-could-disrupt-rainfall-patterns.html)

Geo-ingineria poate provoca încălzire
Geo-ingineria poate de fapt să provoace încălzire globală atunci când sunt manipulate formaţiunile noroase din atmosfera superioară/stratosferă. Grupul de savanţi finanţaţi de Bill Gates care fac lobby guvernamental, propun  pulverizarea dioxidului de sulf la o altitudine de circa 48 de Km, iar experimentul din New Mexico propune pulverizarea la o altitudine de 24 de Km – ambii parametri fiind în zona atmosferei superioare/stratosferei.

Troposfera, cea mai joasă zonă a atmosferei Pământului, se extinde în general până la o altitudine aflată între 7 şi 20 de Km. Norii care se află în troposfera inferioară sunt, în general, nori groşi şi albi, cu o rată ridicată de albedo sau reflectare (respingere) a razelor solare, care produc un efect de răcire. Cu toate acestea, experimentele vor fi efectuate peste acest nivel, în atmosfera superioară/stratosferă.

Atmosfera superioară se numeşte stratosferă şi se extinde până la o altitudine de 50 de Km. Norii din stratosfera superioară sunt, în general, subţiri, au o rată mai mică de reflexie albedo şi acţionează ca o pătură care reţine căldura.

Ambele experimente propun deversarea dioxidului de sulf în atmosfera superioară/stratosferă, creând astfel o pătură de aer care reţine căldura şi care teoretic ar provoca accentuarea încălzirii. Acest rezultat este opusul scopului declarat de Gates care vrea să răcească planeta!

Ce spune EPA (Environmental Protection Agency – Agenţia americană de protecţie  mediului)?
Dat fiind faptul că EPA declară că emisiile de dioxid de sulf (SO2) produc probleme de sănătate şi decese premature şi de aceea cere închiderea centralelor pe bază de cărbune care generează astfel de emisii, poate vă întrebaţi de ce EPA nu ţipă în gura mare „Genocid” când e vorba de experimentele cu aerosoli SO2 întreprinse de Bill Gates.

Răspunsul poate fi găsit pe site-ul EPA, unde agenţia promovează cedarea puterii de reglementare asupra geo-ingineriei şi chemtrails-urilor către ONU şi/sau ţările dezvoltate care finanţează aceste programe. Cu alte cuvinte EPA a abdicat în faţa intereselor internaţionale ascunse.

Incapacitatea lui Bill Gates de ţine cont de teribilele avertismente ale EPA cu privire la pericolele cauzate de SO2 sunt fie dovada că el este conştient de supraevaluarea grosolană a afirmaţiile celor de la agenţia americană de mediu, fie că lui de fapt nu-i pasă de mediul înconjurător şi că motivaţia experimentelor sale este cu totul alta.

Încălzirea globală şi controlul ONU
Încălzirea globală este o gigantică manipulare care susţine că viaţa pe Pământ este în grav pericol, acest alarmism fiind utilizat în scopuri politice. Încălzirea globală este o farsă bazată pe manipularea ştiinţei la nivelul Comitetului interguvernamental pe probleme de schimbări climatice al ONU (IPCC). În prezent ONU şi-a asumat formal controlul domeniului geo-ingineriei, prin convenţia privind diversitatea biologică (Convention on Biological Diversity), care a instituit un moratoriu asupra experimentelor, cu câteva excepţii.

Concluzie
Geo-ingineria este fie o riscantă aventură de testare a unor teorii greşite, fie un complot menit să controleze clima şi rezervele de apa şi hrană ale Planetei. Antecedentele lui Bill Gates ca entuziast al depopulării întăresc argumentul că geo-ingineria este un plan ocult de control al climei care poate fi utilizată ca o arma ce pune în pericol viaţa a miliarde de oameni.
Sursa: morphcity.com


De ce ar fi interesat un multimiliardar de încălzirea globală de parca ar fi duşmanul său personal?
De ce ar vrea Bill Gates să reducă populaţia dacă un număr mai mare de oameni i-ar aduce teoretic un număr mai mare de cumpărători ai softurilor produse de compania sa?
Cum poate cineva justifica ştiinţific afirmaţia că vaccinurile şi serviciile de sănătate reduc populaţia cu 15%? (restul de 75% din genocid se va realiza prin celelalte metode: Codex Alimentarius, războaie, chemtrails, unde electromagnetice, bisfenol, etc?)

Citiţi şi:
Suprapopularea este un mit (o poveste de adormit copiii)!
Zbigniew Brezinski, consilier al lui Barack Obama: "Astazi este infinit mai usor sa ucizi un milion de oameni decat sa-i controlezi."
Stiri: Cine controleaza hrana controleaza si populatia
Planurile Noii (Dez)ordini Mondiale dezvaluite in constructia aeroportului international din Denver

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu