Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

marți, 23 octombrie 2012

Imagini de la mitingul de protest de marţi 23 octombrie 2012 - 40 de ani de persecuţii şi abuzuri asupra mişcării de yoga şi a mentorului ei, Gregorian Bivolaru

Un comentariu :
Marţi 23 octombrie a avut loc în faţa ÎCCJ un miting de protest pentru a reclama abuzurile instanţei care a anulat cele două decizii de achitare date anterior şi a dispus rejudecarea procesului înscenat profesorului de yoga Gregorian Bivolaru.

Vă oferim câteva imagini de la sedinţa de asane desfăşurată în aer liber sub deviza "YOGA REZISTĂ!". Acest protest inedit a marcat împlinirea a 40 de ani de abuzuri şi persecuţii împotriva mişcarii yoga, 40 de ani în care atât Gregorian Bivolaru cât şi mişcarea yoga au rezistat şi şi-au continuat activitatea în ciuda actiunilor violente şi ilegale ale diverselor regimuri politice.

De asemenea vă invităm să citiţi comunicatul transmis de biroul de presă MISA cu această ocazie. 

Foto:
 
 
COMUNICAT DE PRESĂ

Marţi, 23 octombrie, între orele 9,00 şi 16,00 Asociaţia MISA organizează un miting de protest în faţa Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie pentru a reclama abuzurile instanţei care a anulat deciziile de achitare date de  Tribunalul Sibiu  şi Curtea de Apel Alba Iulia şi a dispus rejudecarea de la zero a procesului în care este acuzat profesorul de yoga Gregorian Bivolaru.

MISA marchează la acest miting o situaţie singulară în România – 40 de ani de persecuţii şi abuzuri asupra mişcării de yoga şi a mentorului ei, Gregorian Bivolaru, 40 de ani în care mişcarea yoga a rezistat.

Din 1972 până azi, Gregorian Bivolaru a suferit: anchete la Securitate, tortură, percheziţii abuzive, detenţie politică, abuz psihiatric şi internare forţată din motive politice, confiscările zecilor de mii de cărţi din biblioteca personală.

După căderea comunismului a avut parte de: un atentat la viaţa sa şi aruncarea în aer a locuinţei, peste 2 decenii de campanie media calomnioasă, din nou percheziţii abuzive, fabricarea unor dosare cu acuzaţii grave, reţinere şi dare în urmărire prin Interpol.

Curtea Supremă de Justiţie a Suediei a refuzat însă expulzarea profesorului Gregorian Bivolaru cu argumentul că datorită convingerilor sale religioase, mentorul MISA nu are şansa unui proces corect în România.

Din comunism şi până în 2012, trecând prin toate guvernările României democratice, mişcarea yoga şi Gregorian Bivolaru au fost persecutaţi. Au fost supuşi sistematic unui linşaj mediatic si au fost vădit ignorate de presa ştirile esenţiale pentru caz, cum este informaţia despre sentinta din iulie 2011, prin care Tribunalul Bucureşti a constatat caracterul politic al condamnărilor lui Gregorian Bivolaru din perioada comunistă.

Două instanţe au dat verdictul de nevinovăţie pentru Gregorian Bivolaru. Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a anulat hotărârile lor şi a dispus rejudecarea procesului. MISA îşi exprimă preocuparea fata de aspectele care împiedică acest nou proces să se desfăşoare corect, cu respectarea tuturor drepturilor lui Gregorian Bivolaru şi a prevederilor din Codul de procedură penală.

Biroul de presă MISA
Bucuresti,
22.10.2012


Pe aceeaşi temă:
Procesul lui Gregorian Bivolaru la ÎCCJ, o batjocură şi o caricatură de justiţie (1)
Procesul lui Gregorian Bivolaru la ÎCCJ, o batjocură şi o caricatură de justiţie (2)
Declaraţii despre ultimul termen al procesului lui Gregorian Bivolaru de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie - 9 octombrie 2012
Marţi 9 OCTOMBRIE 2012, începând cu ora 09.00 a avut loc o nouă rundă în meciul dintre justiţia română şi Gregorian Bivolaru!
Miting de protest la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie împotriva judecatorului Ionuţ Matei
George Bălan, procurorul care a fabricat dosarele MISA, a fost exclus din magistratură pentru constituirea unei grupări de criminalitate organizată!

Un comentariu :

  1. 40 de ani este o evidenta cifra simbolica ! La fel de evident este faptul ca acesta este si ULTIMUL an al persecutiilor impotriva yoghinilor, pentru ca este ULTIMUL AN DE EXISTENTA AL FRANCMASONERIEI MONDIALE !!

    RăspundețiȘtergere