Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

luni, 15 octombrie 2012

Extratereştrii, salvatorii Pământului - un articol publicat în urmă cu trei ani prezice o intervenţie providenţială pentru anul 2012

Niciun comentariu :
Zilele acestea circulă pe email un articol care face senzaţie pe internet. Publicat în anul 2009 în ziarul Evenimentul Zilei el prezice cu acurateţe evenimentele petrecute pe Pământ în ultimii 3 ani şi totodată anunţă pentru acest an - 2012 - o intervenţie extraterestră care va salva omenirea de la autodistrugere. Se confirmă astfel încă o dată oportunitatea meditaţiilor, invocaţiilor şi procedurilor de contactare a civilizaţiilor extratereste eminamente benefice ce au fost realizate în ultimii 5 ani în cadrul şcolii noastre de yoga.

Extratereştrii, salvatorii Pământului

Călugării tibetani cred că, în 2012, vizitatori din alte lumi vor interveni pentru ca superputerile să nu distrugă Terra.

Turiştii indieni recent întorşi de la mănăstirile tibetane din China povestesc despre prorocirile clarvăzătorilor din lăcaşele de cult, care anunţă tensiuni crescânde pe Terra în viitorul foarte apropiat, generate de terorism şi războaie clandestine, semnalează indiadaily.com. În 2010 şi 2011, se vor desfăşura manevre politice şi negocieri la nivel mondial, dar cu succes minim. Anul 2012 ameninţă cu un război nuclear, distructiv şi total. „Dar extratereştrii, care ne-au păzit zi şi noapte, vor interveni pentru salvarea umanităţii”, sunt convinşi călugării.

Doi ani de cumpănă
Cultura din Tibet se bazează cel mai mult pe premoniţie, dintre toate celelalte activităţi spirituale. De aceea, informaţiile furnizate de călugări au avut darul să-i pună pe gânduri pe vizitatorii templelor tibetane din ultima perioadă.

Clarvăzătorii au remarcat că marile puteri ale lumii se ameninţă între ele cu distrugerea.
Din cauza politicii mondiale, anul acesta este de referinţă pentru relaţiile din sânul omenirii. Cei tari aprind războaie regionale din ce în ce mai multe. De aceea, din 2010, cei mici vor începe să se orienteze către aripa protectoare a celor puternici. Dar, la fel de bine, odată cu această „polarizare”, cei slabi se vor resemna, aşteptându-se la „sfârşitul lumii”, prevestesc călugării tibetani. În 2012, toate manevrele politice de ocolire a unei conflagraţii nucleare de nivel mondial vor da greş din cauza rupturii din ce în ce mai adânci dintre naţii. Inevitabilul se va produce, omenirea intrând în război cu ea însăşi, mai avertizează clericii adepţi ai lui Dalai Lama.

Ajutorul vine de la cer
În momentul în care umanitatea va fi prinsă în mijlocul unui război total, entităţile supranaturale vor interveni. „Destinul omenirii nu este să se autodistrugă, în 2012. Puterile extraterestre ne păzesc în fiecare clipă”, afirmă călugării, în premoniţiile lor. Acelaşi răspuns îl dau şi când sunt chestionaţi despre recentele apariţii ale OZN-urilor în India şi în China.

„Divinitatea este acolo sus şi ne urmăreşte. Ea nu permite umanităţii să altereze viitorul mondial până la autodistrugere! O schimbare generală a destinului omenirii nu este autorizată de divinitate”, atrag atenţia clericii tibetani. Ei spun că, în 2012, Terra va înţelege în sfârşit că frontiera finală a ştiinţei şi tehnologiei este pe tărâmul spiritualităţii, şi nu în zona ştiinţelor materiale, cum ar fi chimia sau fizica.

MOMENT CRUCIAL

Întâlnirea, tot mai aproape
În India şi China, observaţiile de OZN-uri s-au înmulţit nesperat, în ultimele luni. Mulţi spun că deja guvernele celor două ţări vecine ar fi intrat în contact cu extratereştri. Ca un alt amănunt, cele două mari puteri asiatice şi-au dezvoltat foarte mult şi capacităţile nucleare, de câţiva ani încoace. Întrebaţi dacă extratereştrii ni se vor arăta în realitate, călugării tibetani consideră că da. „Numai că o vor face doar dacă vor fi nevoiţi şi de o manieră prin care să nu-i înfricoşeze pe oameni. Cum ştiinţa şi tehnologia noastră evoluează, practic suntem condamnaţi să luăm contact cu ei, interacţionând de o manieră sau alta”, avertizează clericii din Himalaya. Clarvăzătorii din munţii Tibetului mai dau asigurări că Pământul e binecuvântat, salvarea sa venind din tot felul de hazarduri pe care deocamdată oamenii nu le conştientizează. „Cu cât tehnologiile noastre vor progresa mai mult, cu atât vom realiza mai repede că entităţile supranaturale sunt cele cărora le datorăm salvarea noastră”, spun călugării.
Evenimentul Zilei, 03 Mai 2009

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu