Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

vineri, 14 septembrie 2012

CONFERINŢA de DESCHIDERE a CURSULUI DE YOGA pentru ANUL I, BUCUREŞTI 2012

Niciun comentariu :

Şcoala de yoga MISA este cea mai mare şcoală de yoga din România şi din Europa. Succesul acestei şcoli de yoga, atât în România cât şi în străinătate, se datorează unei abordări tradiţionale riguroase a sistemului yoga, a volumului mare de elemente teoretice şi practice studiate şi integrării coerente a valorilor şi practicilor yoghine în contextul cultural occidental.

Cursul nostru este un curs de YOGA integrală. YOGA integrală este o combinaţie inteligentă de metode specifice tradiţionale utilizate în vederea dezvoltării armonioase al fiecărui aspect al fiinţei umane: fizic, emoţional, mental, intelectual şi spiritual.

Tehnicile YOGA predate sunt simple şi la îndemâna fiecăruia. Acest curs se adresează atât începătorilor cât şi avansaţilor, deoarece conţine mult mai multe elemente practice tradiţionale decât veţi găsi în toată literatura YOGA din Occident.

Vă invităm să urmăriţi câteva Imagini de la Conferinţa de deschidere a anului I de yoga de anul trecut şi un clip despre concursul de yoga din cadrul Congresului International de Yoga de la Bucureşti care a avut loc în luna iunie a anului 2008:



Conferinţa de deschidere a cursului de Yoga pentru anul I va avea loc MIERCURI 26 SEPTEMBRIE 2012 de la ora 19:00, la sala de curs PIPERA 1.

Cursul de Yoga pentru anul I (grupa I) se va desfăşura săptămânal, în fiecare miercuri, începând cu ora 18:30, la sala de curs PIPERA 1.
Primul curs
va fi miercuri, 3 octombrie 2012.


Vizualizare hartă mărită

Prin YOGA puteţi realiza:
- o sănătate excelentă,
- eliminarea pe cale naturală a stresului şi a oboselii,
- amplificarea inteligenţei şi umorului,
- o stare de dinamism şi eficienţă,
- o integrare armonioasa în familie şi în societate,
- cunoaştere aprofundată de sine,
- desăvârşire pe multiplele planuri ale fiinţei,
- trezirea capacităţilor benefice paranormale latente.

Cel mai adesea, tot ceea ce este esenţial, misterios, profund şi dumnezeiesc este invizibil pentru ochii noştri fizici. Pe măsură ce ne trezim şi ne deschidem din ce în ce mai mult sufletul, începem totodată să percepem, din ce în ce mai clar, cu ajutorul ochiului celui tainic al inimii. Iubirea intensă, profundă şi fără măsură ne este de un real folos în cadrul acestui proces de trezire gradată a ochiului inimii. În felul acesta, facem primii paşi pe calea ce conduce către înţelepciune.”
Profesor yoga Gregorian Bivolaru

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu