Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

luni, 28 mai 2012

5000 de urmăriţi general aflaţi în libertate. De ce îl caută Poliţia doar pe Gregorian Bivolaru, azilant în Suedia, declarat nevinovat în 2 instanţe?

Niciun comentariu :
Recent presa a dezvăluit că 5000 de persoane date în urmărire generală de către Poliţia Română, dintre care 300 sunt infractori condamnaţi deja pentru infracţiuni grave, se află în libertate şi autorităţile nu au părut a fi foarte afectate de această nereuşită. În ciuda acestei dovezi de încompetenţă (voită?) în loc să ia măsuri de prindere a celor condamnaţi, vedem cum de fiecare dată când se aduce vorba în presă de urmăriţi general Poliţia pare să fie preocupată cu prioritate doar de un singur om: Gregorian Bivolaru. În mod logic trebuie să ne punem întrebarea de ce se întâmplă astfel?

De ce Gregorian Bivolaru, găsit nevinovat de două ori în instanţă de către Tribunalul Sibiu şi Curtea de Apel Alba-Iulia (deci prin urmare trebuie considerat de autorităţi şi de presă ca fiind nevinovat) şi care în plus beneficiază de azil politic în Suedia, este menţionat în topul listei infractorilor cei mai căutaţi de Poliţia Română (lista „Most Wanted”, care cuprinde 53 de persoane)?

De ce cazul Gregorian Bivolaru este considerat ilustrativ şi adus în discuţie în contextul infractorilor urmăriţi de poliţie, având în vedere situaţia cu totul particulară a profesorului de yoga, o persoană nevinovată care are azil politic în Suedia şi este protejată de statul suedez împotriva autorităţilor române?

De ce ar fi astăzi Gregorian Bivolaru printre cei mai căutaţi, la fel ca în timpul regimului comunist, dacă între timp Curtea de Apel Bucureşti a constatat în Dosarul nr. 48765/3/2010 caracterul politic al condamnărilor pe care Gregorian Bivolaru le-a suferit înainte de Revoluție, în anii 1977 și 1984 şi caracterul politic al internării sale în Spitalul de Psihiatrie Poiana-Mare din 1989?

De ce oare presa s-a încăpăţânat până acum să ignore complet această ştire? După revoluţie Gregorian Bivolaru a rămas în vizorul serviciilor secrete din România datorită aşa-ziselor infracţiuni pentru care fusese condamnat de comunişti. Această imagine a lui a fost preluată şi de presă, care nu s-a sfiit să îl catalogheze drept infractor şi recidivist. Sperăm ca măcar acum mass-media să redea corect această decizie și să reconsidere toate calomniile publicate despre Gregorian Bivolaru, pornind de la premiza greșită că el ar fi fost chipurile un infractor, căci în realitate condamnările de dinainte de 1989 au reprezentat o persecuție politică.

Reamintim că recent, în cazul lui Gregorian Bivolaru, peste 50 de politicieni europeni au interpelat statul român pentru a solicita încetarea abuzurilor şi persecuţiilor autorităţilor române la adresa profesorului de yoga, iar presa nu a scris nimic nici despre acţiunile acestor europarlamentari.

În concluzie care să fie adevăratul motiv al persecuţiilor şi urmăririi sale de către autorităţi? Care să fie motivul tăcerilor complice ale presei?
Noi credem că cele de mai sus, precum şi eficienta spirituală deosebită a sistemului yoga pe care îl predă, sunt adevăratele motive ale harţuirii permanente a profesorului Gregorian Bivolaru!

******************

În urma interviului acordat agenţiei Agerpres în data de 24 mai 2012 de chestorul Petre Tobă, şeful Poliţiei Române, care făcea referire tangenţial la cazul Gregorian Bivolaru, în mass-media a fost vehiculată ştirea falsă că Gregorian Bivolaru ar fi „dispărut din Suedia”. Diferite ziare şi postul TV Antena 1 au prezentat tendenţios această ştire falsă în contextul procesului de la ÎCCJ din 24 mai. Ştirea a fost reluată de mai multe ori de postul TV Antena 1 şi a fost difuzată şi pe Internet.

Ca replică la ştirile apărute Gregorian Bivolaru a acordat postului TV Antena 1 în data de 26 mai un interviu în exclusivitate, interviu care a fost realizat prin telefon şi a fost înregistrat pentru a fi difuzat ulterior în cadrul emisiunii Observator şi la ştirile postului Antena 3.

În mod straniu, anuntul referitor la interviul cu Gregorian Bivolaru prezentat in emisiunea Observator de weekend de la ora 19 din 27 mai 2012 a fost eliminat din inregistrarea online a jurnalului de stiri http://observator.a1.ro/observatordeweekend/Observator-de-weekend_61487.html (inregistrarea incepe dupa stirea cu interviul).

Inregistrarea de mai jos reda ceea ce a fost CENZURAT in versiunea online a emisiunii. Ne cerem scuze pentru calitatea ei.

Atât Antena 1 cât şi Antena3 au anuţat că interviul integral va fi difuzat astazi 28 mai 2012 pe postul Antena1 in emisiunea Observator de la ora 19, dar în locul interviului de 45 de minute a fost difuzată o selecţie de doar câteva minute.

Vizionaţi aici înregistrarea cu interviul cenzurat la doar 2 minute, din emisiunea Observator de astăzi de la ora 19. Vom solicita înregistrarea completa a interviului şi sperăm ca în curând să v-o putem prezenta INTEGRAL.

Cititi si:
Interviul lui Gregorian Bivolaru la Observator-Antena1, 28 mai 2012 (redus la doar 2-3 minute dintr-un total de circa 45 de minute)
Gregorian Bivolaru va da un interviu în direct la Antena1 (Observator) pentru a dezminţi ştirile mincinoase publicate în presă în ultimele zile
Gregorian Bivolaru se află în Suedia, beneficiind de protecţia acestui stat împotriva abuzurilor autorităţilor române şi ale presei asevite

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu