Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

miercuri, 15 februarie 2012

În sfârşit au recunoscut: Preşedintele american Eisenhower s-a întâlnit cu extraterestrii!

Niciun comentariu :
Fostul preşedinte american Dwight D. Eisenhower a avut trei întâlniri cu reprezentanţii unei civilizaţii extraterestre, a dezvăluit un fost angajat al Pentagonului.

Cel de-al 34-lea preşedinte american (între anii 1953 şi 1961), Dwight D. Eisenhower, s-a întâlnit în repetate rânduri cu reprezentanţii unei civilizaţii extraterestre, susţine Timothy Good, fost consultant al Pentagonului şi al Congresului american.

Potrivit lui Good, Eisenhower si oficialii FBI au organizat cele trei întâlniri la care a luat parte extraterestri prin trimitere de mesaje telepatice. Întâlnirile, la care au asistat mai multi martori, au avut loc în 1954, la baza militara Air Force Holloman din New Mexico.

In ultimii ani au aparut mai multe marturii potrivit carora au existat intalniri intre presedinte si fiinte de pe alta planeta. Pentru prima oara acestea sunt confirmate de catre un savant proeminent, fost consultant al Congresului si al Guvernului SUA. Vorbind la emisiunea lui Frank Skinner a postului BBC2 "Opinionated", el a spus ca "extratereştrii au contactat, oficial şi neoficial, mii de oameni din toată lumea, din toate categoriile sociale".

Eisenhower, presedinte al SUA intre 1953 si 1961, este cunoscut ca o persoana ce credea in existenta vietii pe alte planete. Fost general cu cinci stele al armatei SUA, comandant al fortelor aliate in timpul celui de-al doilea razboi mondial, Eisenhower era foarte extuziast cu privire la programul spatial american. Intalnirea sa cu fiintele din cosmos ar fi avut loc in timp ce oficial s-a spus ca era in vacanta in Palm Springs, California, in Februarie 1954.

Se pare că americanii ar fi fost în negocieri cu mai multe civilizaţii extraterestre. Initial întâlnirea ar fi trebuit să aibă loc cu o rasă de extratereştri cu un aspect "nordic" (fiinte inalte cu aspect uman avand par blond si ochi albastri, cunoscuti si ca "extraterestri benefici"), însă, în cele din urmă, întelegerea a fost încheiata cu reprezentanţii unei specii de extratereştri cu pielea gri ("micii cenusii", care sunt considerati de catre unii experti o rasa extraterestra malefica).

Mr Good a adaugat: "Stim ca 90% dintre rapoartele OZN au explicatii conventionale. Totusi pot sa spun ca milioane de oameni din lumea intreaga au vazut adevaratele obiecte zburatoare."

De altfel, potrivit unor documente oficiale făcute publice de guvernul Marii Britanii, guvernul britanic lua foarte în serios ameninţarea reprezentată de OZN-uri în anii '50. Astfel, şefii serviciilor de informaţii se întâlneau regulat să discute această problemă, iar premierul Churchill se înţelesese cu generalul american Eisenhower să păstreze secretă o întâlnire a unui pilot cu un OZN.

În luna august 2010, Marea Britanie a publicat sute de documente referitoare la "obiecte spaţiale neidentificate", inclusiv o scrisoare care arată că Winston Churchill a ordonat ca o întâlnire, în timpul războiului, între un pilot militar şi un OZN să fie ţinută secretă timp de 50 de ani, pentru a nu crea "panică în rândul maselor". Churchill se temea, de asemenea, că astfel de incidente ar fi zdruncinat credinţele religioase ale oamenilor.

Sursa text si foto: DailyMail

Cititi si:
Investigatiile OZN ale armatei si autoritatilor SUA
Dovezi ale aparitiei unor OZN-uri la Washington DC in anii 1952 si 2002
OZN - cea mai negata poveste din istorie (UFO - The greatest story ever denied)
Fortele Aeriene britanice au incercat sa doboare OZN-uri
Un OZN gigantic protejeaza planeta Mercur de efectele erupţiilor solare
Transmisiunile video secrete ale NASA ofera dovezi ale existentei vietii extraterestre
Record de aparitii OZN in primele saptamani ale anului 2012. Urmeaza dezvaluirea prezentei extraterestrilor benefici din Federatia Galactica?

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu