Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

joi, 9 februarie 2012

Bancuri cu Dinu Patriciu

Niciun comentariu :

Dinu Patriciu e un afacerist atât de bun încât, dacă s-ar lansa într-o afacere de pompe funebre, lumea ar înceta să mai moară.

De ce nu poate scrie nimeni pe Twitter cât e datoria pe care o au, însumat, firmele lui Dinu Patriciu? Prea multe caractere.

Familiile angajațior lui Patriciu se plâng că nu-și mai permit să-i țină la serviciu.

Afiș la intrarea unui magazin Mic.ro: Închis pentru inventar în intervalul 12:00 – 12:01!

Dinu Patriciu scrie ample editoriale despre macroeconomie în Adevărul, dar, în practică, se dovedește a fi varză până și la mic.roeconomie.

Dinu Patriciu mai are atât de puțini bani încât magazinele Mic.ro se vor numi în curând Mic.wordpress.com.

Editorialistul Dinu Patriciu, de la Adevărul, l-a amenințat pe redactorul-șef Grigore Cartianu că dacă nu-și primește salariul îl dă afară.

Patriciu a dat faliment cu Mic.ro pentru ca, în caz de condamnare, sa nu aibă ce să i se poprească.

Să-i fie învățătură de minte să mai pornească afaceri în care să bage bani din buzunar fără să fure nimic de la stat!

Dinu Patriciu le-a promis angajaților că le va întârzia salariile la timp.

Dacă statul român ar fi scris articole bune și le-ar fi dat pe o șpagă mică, Dinu Patriciu ar fi fost și un foarte bun scriitor la ziar.

Angajații lui Dinu Patriciu nu sunt plătiți de atîta timp încît s-a ajuns la situația paradoxală de a aștepta în februarie banii din aprilie.

Se spune că toate firmele lui Dinu Patriciu au datorii însumate de câteva miliarde de Rahanuri.

Ca să facă economie, Dinu Patriciu l-a rugat pe Rahan să-și scrie singur revista.

Ca profesor de economie, Dinu Patriciu și-a sfătuit angajații să-și facă rate la bănci în moneda în care își primesc salariile, dar angajații au protestat, spunând că nici o bancă nu acceptă credit în Rahani.

De ce nu a luat Dinu Patriciu Premiul Nobel pentru Economie? Pentru că el nu ia decât de la stat, iar statul român nu dă așa ceva.

Un angajat Adevărul a fost prins ieri noapte în timp ce-și lua salariul.

Sursa: Kamikaze

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu