Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

joi, 26 ianuarie 2012

Tu faci tot ceea ce poţi?

Niciun comentariu :
Într-o zi, un incendiu uriaş a izbucnit într-o pădure care era adăpostul mai multor specii de animale. Terifiate animalele se uitau neputincioase la dezastru. "Vai, vai! Ce se va întâmpla cu noi? Ce se va alege de noi?"

În timpul acestui cataclism, doar o mică pasăre colibri era extrem de ocupată. Ea zbura încontinuu până la râul din apropiere ca să aducă în cioc câteva picături de apă şi apoi să le arunce în foc.

După un timp, iritat de eforturile patetice ale micuţei păsări, un leu i-a spus: "Eşti nebună!?! Doar nu crezi că vei reuşi să stingi focul cu aceste picături de apă?" Pasărea colibri i-a răspuns: "Ştiu că nu voi reuşi, dar simt că trebuie să fac tot ceea ce pot".

Mişcate de răspunsul micuţei păsări colibri, animalele s-au mobilizat şi i-au sărit în ajutor. Fiecare dintre ele şi-a făcut partea ei de treabă, ajutând cu tot ceea ce a putut. Astfel, animalele au reuşit să salveze pădurea de cumplitul incendiu.

Când vezi o pasăre micuţă, gândeşte-te la determinarea şi răbdarea ei. Fiecare dintre noi avem o responsabilitate faţă de lumea în care trăim. Indiferent de ceea ce se întâmplă şi indiferent cât de neputincioşi ne credem, dacă ne punem mintea la contribuţie şi ne unim eforturile, împreună avem o mare putere.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu