Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

vineri, 6 ianuarie 2012

2011 a fost anul cu cele mai costisitoare dezastre naturale

Niciun comentariu :
Un articol dedicat scepticilor ignoranţi care spun că nu se întâmplă nimic în preajma anului 2012. Iată însă că statisticile vorbesc de la sine.

Specialiştii spun că dezastrele naturale din 2011 au fost cele mai costisitoare din istorie, cheltuielile ridicându-se la peste un sfert de trilon de dolari, la nivel mondial .

Mai bine de junătate din această pagubă colosală a fost înregistrată în urma cutremurul şi tsunami-ul din Japonia, din luna martie a anului trecut.

Deşi numărul dezastrelor naturale s-a încadrat în medie, iar numărul deceselor a fost sub medie, pagubele materiale produse de aceste catastrofe s-au ridicat la 380 de miliarde de dolari, comparativ cu 75 de miliarde de dolari, media anuală întâlnită până acum.

Din punct de vedere economic, 210 miliarde de dolari au fost pierderile provocate de tsunami-ul şi cutremurul din Japonia. Dezastrele de aici au făcut şi cele mai multe victime umane, fiind raportate 15.840 de decese.

Din fericire, oamenii de ştiinţă spun că unele dintre evenimentele pe care le-am văzut 2011 au loc odată la 1000 de ani.

Deşi numărul dezastrelor geologice, precum cutremurele, nu pare a fi în creştere în ultimii ani, nu acelaşi lucru se poate spune şi despre catastrofele meteorologice, care se întâlnesc din ce în ce mai des.

Cu toate acestea, legătura dintre schimbările climatice şi pierderile produse de calamităţile naturale este discutabilă. Se pare că pagubele au fost atât de mari din cauza suprapopulării şi a construcţiilor care au fost ridicate în zone unde, de regulă, au loc furtuni.

În topul celor mai costisitoare dezastre naturale intră şi inundaţiile şi alunecările de teren din Thailanda (40 de miliarde de dolari), cutremurul din Noua Zeelandă (16 miliarde de dolari), furtunile severe şi tornadele din 22-28 aprilie din Statele Unite (15 miliarde de dolari) şi uraganul Irene din Statele Unite (15 miliarde de dolari).

Sursa: USA Today - Traducere: descopera.ro

Celor care doresc să se mobilizeze în direcţia unei transformări planetare rapide, ce va conduce la evitarea apariţiei altor catastrofe globale, le oferim un link către Programul Planetar de Acţiune Urgentă „NU APOCALIPSA“. În materialul indicat veţi găsi toate explicaţiile necesare. Totuşi, pentru eventuale nelămuriri suplimentare, comentariile dumneavoastră sunt binevenite.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu