Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

vineri, 23 septembrie 2011

Mesajul inteleptilor despre anul 2012

Niciun comentariu :

Se vorbeşte pretutindeni în mass-media şi mai ales pe internet despre dezastrele care au început să se producă în ultima perioadă şi despre presupuse cauze ale acestor fenomene, însă într-un singur loc se oferă O SOLUŢIE, O MODALITATE DE EVITARE A UNEI CATASTROFE LA NIVEL PLANETAR care va deveni iminentă dacă ne vom mulţumi să rămânem cu mâinile în sân şi să spunem „Nu se poate face nimic“.

Celor care doresc să se mobilizeze în această direcţie, le oferim un link către Programul Planetar de Acţiune Urgentă „NU APOCALIPSA“.

În materialul la care veţi avea astfel acces veţi găsi toate explicaţiile necesare. Totuşi, pentru eventuale nelămuriri suplimentare, comentariile dumneavoastră sunt binevenite.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu