Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

joi, 28 aprilie 2011

Concursul internaţional Mahavira Ananda - Bucureşti, 2011

Niciun comentariu :
Bucureşti, 22 ianuarie 2011. Un altfel de concurs. 147 de bărbaţi din ţară şi din străinătate. Fiecare participant în parte a fost mai mult decât un simplu concurent. Au împărțit între ei fiecare succes, fiecare realizare, fiecare timp record. Un concurs în care mai important decât să fii cel mai bun a fost să fii. Susţinere, prietenie, solidaritate. Concursul Internaţional de YOGA Mahavira Ananda.

În cadrul grupului Mahavira Ananda, într-o ambianţă fraternă şi spirituală, plină de masculinitate, umor, inteligenţă, spontaneitate şi virilitate debordantă, s-a desfăşurat concursul de yoga care a urmărit să-i scoată la lumină pe cei mai minunaţi bărbaţi din cadrul grupului. Probele din acest concurs au fost din cadrul programului de practică (tehnici, asane, exemplificări, teorie etc.) al grupului Mahavira Ananda, precum şi probe de inteligenţă şi percepţie subtilă.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu