Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

joi, 7 octombrie 2010

Oare vom avea o inscenare terorista pe 10 octombrie 2010 (10.10.10)?

Niciun comentariu :
De cateva zile mass media romaneasca preia stiri din media internationala citand diversi oficiali ce anunta un pericol crescut de atentate teroriste in Europa. Oare de ce acesti oficiali, in loc sa creeze panica, nu-si fac treaba si nu-i inhata pe acei eventuali indivizi care zice-se ar complota sa realizeze un astfel de atac, daca le cunosc atat de bine planurile? Poate pentru ca in fapt cei care le anunta public sunt chiar cei care le planuiesc!

De ani de zile este un fapt cunoscut ca importante atentate teroriste din Europa au fost realizate de catre echipe secrete ale NATO coordonate de catre americani. In Italia, Francesco Cossiga a facut in anii '90 revelatii despre reteaua "Gladio", o retea de Servicii Secrete care in timpul anilor '60, '70 si '80 s-a ocupat de atentate pe tot cuprinsul Europei. Revelatiile sale au condus la o investigatie parlamentara in anul 2000 care a scos la lumina dovezi ce arata ca atacurile teroriste erau in fapt supravegheate si concepute de Serviciile Secrete americane. In martie 2001, agentul Gladio - Vincenzo Vinciguerra a declarat in timul unei marturii sub juramant: "Misiunea noastra era sa atacam civili, femei, copii, oameni nevinovati, oameni necunoscuti, care nu aveau nici pe departe vreo legatura cu nici un fel de joc politic. Motivul era simplu: a forta populatia sa apeleze la Stat pentru a cere cresterea si imbunatatirea securitatii."

Nici nu s-au stins bine ecourile acestui imens scandal (pentru cei care nu cunosc detalii recomandam articolele Documentar BBC2 despre terorismul NATO in Europa - Operation Gladio si Operatiunea Gladio: echipele teroriste ale NATO, echipate, finantate si antrenate de catre CIA si serviciul secret britanic MI6) si iata ca istoria s-a repetat dupa anul 2000.

Pe buna dreptate ne intrebam: Nu cumva se pregateste acum o noua inscenare terorista asa cum au mai fost si cele din 11 septembrie 2001 - New York, 11 martie 2004 - Madrid si 7 iulie 2005 - Londra? E oare posibil ca un astfel de atentat sa justifice ulterior pornirea unui razboi de exemplu impotriva Iranului asa cum au fost pornite razboaiele impotriva Afganistanului si Irakului imediat dupa 11 septembrie, desi nu exista nici o dovada ca ar fi existat implicare din partea acestor state (interesante mai mult pentru bogatele resurse in petrol si minereuri rare)?

10 octombrie 2010 (10.10.10) este o data repetitiva cu o incarcatura psihologica si numerologica la fel de importanta cum a fost si 7 iulie 2005 (7.7.7=7.7.2005; 2+5=7), data "atentatului" de la Londra. Campania ecologista masonica "10:10" ce organizeaza pe 10:10:10 (10 octombrie 2010) "ziua internationala a actiunilor impotriva schimbarilor climatice", a lansat recent o reclama ce ilustreaza aruncarea in aer a unor copii si oameni maturi cu opinii contrare elitei. Coincidenta? Oare nu cumva a fost transmis astfel un semnal secret inteles doar de catre cei avizati? Oare ni se pregateste o diversiune terorista pentru 10 octombrie?

Pe aceeasi tema cititi si:
Oficiali europeni confirma implicarea serviciilor secrete americane si israeliene in "atentatele" din 11 septembrie 2001
Aaron Russo: Scopul noii ordini mondiale este controlul omenirii prin implantul de microcipuri RFID
Interviu cu Leo Zagami, fost francmason de grad 33 în cadrul lojei Propaganda Due
Stiri indezirabile elitei oculte: Benazir Bhutto declara ca Osama este mort iar apoi este si ea asasinata

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu