Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

luni, 4 octombrie 2010

Marea escrocherie a încălzirii globale (The Great Global Warming Swindle)

Niciun comentariu :
"Marea escrocherie a încălzirii globale" (The Great Global Warming Swindle) este un film documentar ce dezvăluie falsitatea teoriei încălzirii globale datorate unei creşteri a concentraţiei de gaze cu efect de seră (cauzată la rândul ei de activitatea umană). Producătorul de televiziune britanic Martin Durkin a intervievat oameni de ştiinţă, economişti, politicieni, scriitori ce furnizează argumente împotriva teoriei încălzirii globale antropogene. Documentarul releva că încălzirea globală datorată activităţii umane este "o minciună" şi "cea mai mare înşelătorie din timpurile moderne".

Scopul propagării acestei minciunii globale promovate iniţial din motive politice şi comerciale este ascunderea giganticei vinovăţii a marilor corporaţii pentru poluarea mediului planetei, într-o obscură generalizare a responsabilităţilor la nivelul intregii umanităţi. În plus în ultimii ani această teorie a fost adoptată şi de către vârfurile masoneriei mondiale ca o motivare suplimentară a necesităţii de reducere a populaţiei globale şi de adoptare a unor măsuri de control făra precedent la nivel individual în cadrul unei noi (dez)ordini mondiale. Într-o postare viitoare vă vom dezvălui până unde au ajuns bogătaşii planetei cu minciuna şi propaganda pentru a justifica asasinarea unei mari parţi a populaţiei de pe planeta.

În susţinerea acestui film documentar vin si dezvăluirile făcute de ziarul Washington Times pe data de 18 februarie 2010 sub titlul: "More errors in temperature data" pe tema descoperirii unor multitudini de "inexactităţi" ce au stat la baza fraudei şi farsei pseudo-ştiinţifice a încălzirii globale. După ce este relatată demisia lui Yvo de Boer, oficial al Organizaţiei Naţiunilor Unite unul dintre responsabilii de top pentru "schimbările climatice", articolul continua:
"Joseph D'Aleo, primul director al meteorologiei şi co-fondator al Weather Channel, şi Anthony Watts, un meteorolog şi fondator al SurfaceStations.org, sunt oamenii de stiinta binecunoscuţi şi foarte respectaţi. Pe 29 ianuarie, au lansat un studiu surprinzător care arată că, începând din 1990, National Oceanic and Atmospheric Administration (NOAA) a început să elimine sistematic staţii de măsurare-climatice în locaţii reci din lumea întreaga. Eliminarea staţiilor care înregistrau recorduri ale unor temperaturi scăzute a condus la creşterea temperaturii medii măsurate. Staţiile eliminate se aflau la latitudini şi altitudini mai mari, în zonele interioare continentale departate de mare, precum şi în mai multe locaţii rurale. Scăderea numărului de staţii meteorologice a fost dramatic, de la mai mult de 6000 staţii până la mai puţin de 1500.

D'Aleo şi Watts au oferit unele grafice uimitoare care arată că salturile temperaturii globale măsurate au avut loc doar atunci când numărul de staţii meteorologice a fost redus. Dar există şi o altă influentare a rezultatelor datorată creşterii procentului de staţii meteo în zone urbane. Temperaturile înregistrate în mai multe zone urbane sunt în creştere de-a lungul timpului, pur şi simplu pentru că zonele dens populate produc mai multă căldură. Combinând cota creşterii în timp a numărului de staţii meteorologice în zonele urbane cu acest efect termic urban, de asemenea, apare tendinţa de creştere a ratei cu care temperaturile înregistrate cresc în timp.
[..]

Constatările făcute de D'Aleo şi Watts explica, de asemenea, unele nelămuriri care îi deranjau pe cercetători. De exemplu, măsurătorile temperaturilor la nivel terestru au crescut în timp ce măsurile prin satelit nu au arătat aceeaşi creştere începând cu anul 1990. Explicaţia lor este că, la acel moment, eliminarea de staţii meteorologice a produs o creştere falsă a valorilor măsuratorilor terestre care nu au afectat însă şi citirile prin satelit. Nu există (încă) dovezi că a existat un efort conştient de a creşte temperaturile înregistrate. Punctul crucial al problemei este că fanaticii încălzirii globale datorate activităţii umane, vor să cheltuiască mii de miliarde de dolari bazându-se pe concluzii obţinute din date defectuoase."
Cred că rândurile de mai sus nu mai necesită nici un comentariu suplimentar. Vizionare plăcuta (traducerea incepe dupa minutul 2).


Citeste si:
Ecologia transformata in terorism. Cum sunt eliminati oponentii campaniei mincinoase de reducere a emisiilor de carbon - Reclama horror!!
Fondatorul Weather channel il da in judecata pe Al Gore pentru falsitatea teoriei gazelor de sera

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu