Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

luni, 10 mai 2010

Curcubeu circular în jurul soarelui - Herculane, 8 mai 2010 - clipuri video şi imagini

8 comentarii :

Pe acelaşi subiect recomandăm şi articolele:

Curcubeul circular - un semn miraculos al alianţei divine care s-a manifestat în cadrul taberei spirituale de la Herculane în data de 8 mai 2010 şi
Un semn divin: curcubeu circular la Fatima - 13 mai 2011, la comemorarea a 94 de ani de la prima aparitie a Fecioarei

BĂILE HERCULANE - Locuitorii din staţiune au avut parte sâmbătă, 8 mai, de o privelişte inedită pe cer. Soarele era înconjurat de un halo în culorile curcubeului. În afară de faptul că acesta îşi modifica continuu culorile şi mărimea, interesant este faptul că din acesta se desprindea un alt cerc luminos, tangenţial cu primul.

Oamenii au privit curioşi fenomenul astronomic care a durat mai bine de o jumătate de oră. Ceea ce este mai ciudat este faptul că imaginile au apărut în condiţii meteo normale. Mirajul a început în jurul orei 12 şi jumătate, cerul era senin, nu bătea vântul.

Nimeni nu îşi poate explica cum a apărut şi, mai ales, să mai fi văzut aşa ceva vreodată. Primul care l-a observat a fost Marian Raicu, portarul unui hotel din staţiune. Acesta l-a anunţat pe administratorul Petrică Stolojescu, care la rândul său, l-a chemat pe Tiberiu Pincota, cel ce a fotografiat fenomenul.

Mai în glumă mai în serios, unii dintre turişti spun că poate există o legătură între apariţia luminii care înseamnă energie şi spiralele energetice MISA – o spirală yang tocmai era în plină desfăşurare pe platoul Coronini.

Tiberiu Pincova povesteşte că „eu umblu cu aparatul foto la mine de ani mulţi, fotografia este o pasiune pentru mine. Dar aşa ceva nu am văzut niciodată”. ,,Este un fenomen frumos şi măreţ, dar parcă îţi dă fiori când vezi aşa ceva. Este magnific”, spune şi Petrică Stolojescu. ,,Era parca prea multă lumină, prea puternică, deşi era miezul zilei. Asta m-a făcut să mă uit la soare. Poate are vreo legătură cu energia yoghinilor care tot fac spirale pe platou? Nu ştiu ce să spun, dar acest fenomen va da apă la moară multora care vor comenta despre ce s-a văzut aici” spune zâmbind Marian Raicu, a fost primul care a văzut fenomenul.

„Fenomenul este un miraj, o manifestare a energiei şi a luminii. Este posibil să aibă legătură şi cu cenuşa vulcanică ce se mai află încă în atmosferă. De asemenea, totul este legat de ce se află în straturile atmosferice înalte. În orice caz, fenomenul este impresionant şi cu adevărat măreţ. Poate chiar unic”, ne-a declarat Iuliana Dumitru, profesoară de fizică.

Sorin Goruianu - caon.ro

8 comentarii :

  1. Din cate am citit e un fenomen de reflectie a luminii cauzat de existenta in straturile inalte a atmosferei a unor particule minuscule de gheata, asta fiind explicatia fizica, alta nu stiu. Ceva asemanator am fotografiat si eu la Pascani in urma cu vreun anhttp://www.pascaneanul.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=188:pascani-curcubeu-misterios-in-jurul-soarelui&catid=51:revelarea-spiritului&Itemid=56

    RăspundețiȘtergere
  2. mi_e dor de tot ce se petrecea la spirale, sunt plecata din tara e adevarat e alegerea mea dar nu pot uita tot ce s-a petrecut cu mine cat timp am practicat yoga in cadrul scolii de yoga MISA, toate incepturile sau mai bine zis "revelarile" ce existau in stari latente au inceput usor usor sa apara in fiinta mea si nu pot decat sa multumesc celor ce mi_au fost prieteni si celui ce m-a guidat pe calea spirituala! nu am incetat sa lucrez dar se resimte lipsa de sustinere ce o aveam inainte! mi_am adus aminte de toate acestea doar privind aceasta lumina divina din poze! evident ca efectul acestei manifestari a avut loc datorita spiralei ! evident ca Lumina este si in afara spiralelor dar ea se manifesta cand suntem pregatiti, asa cum s_a petrecut anul acesta la herculane! va imbratisez cu drag si dor ! Maria

    RăspundețiȘtergere
  3. Cu mult timp în urmă, la începutul timpurilor, culorile lumii s-au certat. Fiecare dintre ele pretindea că era cea mai bună, cea mai frumoasă, cea mai importantă, cea mai folositoare, cea mai iubită.

    Verdele spuse: “În mod evident vedeţi şi voi că sunt cea mai importantă culoare. Sunt culoarea vieţii şi a speranţei. Am fost ales pentru iarbă, frunze şi copaci. Uitaţi-vă în jur şi o să vedeţi că sunt peste tot”.

    Albastrul l-a întrerupt şi exclamă: “Vă gândiţi numai la pământ dar gândiţi-vă la cer şi la mare. Apa stă la baza vieţii, este absorbită de nori din marea adâncă. Cerul înseamnă spaţiu, pace şi linişte şi fără mine nu ar exista nimic!”

    Galbenul râse: “Sunteţi toţi atât de serioşi. Eu aduc râsete, veselie şi căldură întregii lumi. Soarele, luna şi stelele sunt galbene. De fiecare dată când te uiţi la o floarea-soarelui, lumea întreagă îţi zâmbeşte. Fără mine nu ar exista bucurie.”

    Portocaliul începu să se laude: ” Eu sunt culoarea sănătăţii şi a puterii. Chiar dacă sunt rar, sunt preţios deoarece reprezint nevoile vieţii omului. Sunt în cele mai multe vitamine. Gândiţi-vă la morcov, dovleac, portocală, mango sau papaya. Nu mă vedeţi tot timpul, ci doar pe cer la răsărit şi la apus. Frumuseţea mea este atât de evidentă încât nimeni nu se mai gândeşte la voi.

    Ei bine, roşul începu să strige: “Eu sunt conducătorul vostru. Sângele este roşu şi sângele înseamnă viaţă. Eu sunt culoarea pericolului şi a curajului. Sunt dispus să lupt pentru o cauză. Aduc focul în sânge. Fără mine, pământul ar fi gol cum este luna. Sunt culoarea pasiunii şi a iubirii, a trandafirului şi a macului.”

    Violetul se ridică în picioare şi era foarte înalt. El vorbi dând foarte multă importanţă spuselor sale: “Eu sunt culoarea imperială şi a regilor. Oamenii puternici întotdeauna m-au ales pe mine deoarece eu sunt culoarea puterii şi a înţelepciunii. Oamenii mă ascultă şi mi se supun!”

    La sfârşit, cu o voce joasă şi timidă, dar cu aceeaşi hotărâre, Indigoul spuse: “Gândiţi-vă că eu sunt culoarea liniştii. Cu greu mă observaţi, însă fără mine nu aţi fi nimic. Eu reprezint gândul şi cugetarea, amurgul şi adâncimea apei. Aveţi nevoie de mine pentru echilibru şi contrast, pentru rugăciune şi pentru linişte interioară.”

    Argumentările au continuat, fiecare culoare în parte lăudându-se, ridicându-se în slăvi şi certându-se. Fiecare în parte considera că este perfecţiunea întruchipată. În timp ce se certau din ce în ce mai tare, un fulger puternic lumină cerul. Începu să tune şi să plouă cu găleata. Culorile tremurară de frică şi se strânseră în braţe pentru a se linişti şi proteja una pe alta.

    În timpul larmei, ploaia începu să vorbească: “Voi, culorilor, sunteţi atât de nesăbuite. Vă certaţi care este cea mai bună, fiecare încercând să fie deasupra celorlate. Nu înţelegeţi că fiecare în parte aţi fost făcute cu un scop special, fiecare este unică şi diferită? Luaţi-vă de mâini şi urmaţi-mă!”

    Făcând ce le spuse ploaia, culorile se apropiară şi se luară de mâini.

    “De acum încolo”, zise ploaia, “când plouă, fiecare dintre voi se va întinde de-a lungul cerului într-un superb semicerc colorat, ca un semn al înţelegerii voastre. Curcubeul va fi un semn al păcii şi al speranţei.”

    Astfel, de fiecare dată când ploaia curaţă pământul şi apare un curcubeu pe întinsul cerului, lăsaţi culorile acestuia să vă reamintească să vă apreciaţi pe voi înşivă şi pe cei din jur.

    RăspundețiȘtergere
  4. am ramas fara grai vazand frunusetea acestor fotografii...
    Este prima oara cand pot sa spun ca sunt magnifice, minunate !

    RăspundețiȘtergere
  5. oricine filmeaza soarele va avea efectele astea :))))))))))))))))))))))))))))))))) e din cauza lentilei camerei...si cand mergi cu masina daca te pozitionezi intr-un punc anume in timp ce privesti pe geam vei avea efectul asta.... sunteti penibili...am ras 2 zile....penibili...

    RăspundețiȘtergere
  6. acesta este un senm clar ca Dumnezeu ne iubeste si ne spune''sunt aici, nu v-am uitat nici o clipa, si va astept in casa mea cereasca''

    RăspundețiȘtergere
  7. @anonim "hazliu"
    La dvs e vorba doar de ignoranta sau si de dusmanie? Se pare ca nu luati in calcul faptul ca evenimentul a fost filmat, fotografiat si redat in foarte multe ziare. Chiar relatarea de mai sus apartine unui site online si reda pozitia unor localnici.

    Va rugam sa filmati din orice pozitie si din orice masina, tren, autobuz sau avion un efect similar, apoi sa le postati pe internet si sa ne anuntati.

    RăspundețiȘtergere
  8. FELICITARI ANONIMULUI cu povestea...

    RăspundețiȘtergere