Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

marți, 10 noiembrie 2009

Ucraina: manipulare politica pentru amanarea alegerilor, pandemie reala sau atac biologic cu un virus necunoscut?

Niciun comentariu :
In primul rand despre Ucraina trebuie spus ceea ce majoritatea mass mediei omite sa spuna: NU SE CUNOASTE CAUZA MORTILOR DIN UCRAINA. DOAR UN SINGUR CAZ SE DATOREAZA VIRUSULUI H1N1 SI ALTE CATEVA S-AU DATORAT ALTOR AFECTIUNI. Din pacate mass media corupta lasa sa se inteleaga in mod fals ca in Ucraina ar fi vorba tot de virusul H1N1 dezinformare ce este favorabila corporatiilor farmaceutice in goana lor dupa cat mai mult profit in tarile din jur si din restul lumii.
Dupa ce peste 100 de oameni au decedat si peste 1000000 au fost infectati (sau cel putin asa s-a mediatizat) autoritatile aproape ca au declarat starea de urgenta, au inchis scolile, universitatile, au fost interzise mitingurile, chiar si cele electorale desi Ucraina se pregateste de alegeri, iar opozitia este impiedicata sa se deplaseze in zonele aflate in carantina. Situatia este ciudata si neclara atat virusulogic cat si politic. Exista speculatii ca virusul necunoscut a fost voit eliberat din laboratorul Baxter aflat in Ucraina. O echipa medicala a OMS investigheaza cazul la fata locului. Se discuta despre o posibila amanare a alegerilor.

Detalii:
Gripa porcina: Ucraina ar putea sa introduca starea exceptionala si sa amane alegerile prezidentiale
Martial Law Declared In Ukraine Over Mystery Epidemic
More Cover-Ups in Ukraine: WHO Withholds Gene Sequences As Cases Double Again
Ukraine first and Austria second for martial law?

Desi presedintele Iuscenko a interzis orice tip de demonstratie, FEMEN o organizatie ce lupta pentru drepturile femeilor a reusit sa realizeze un miting inedit. Sub masca unui show de moda activistele FEMEN au protestat fata de campania de manipulare si exploatare a panicii, realizata de catre politicieni in scop electoral inaintea alegerilor din 17 ianuarie 2010 din Ucraina, purtand doar niste costume de baie realizate din masti medicale de tifon. Cu cateva luni in urma organizatia a protestat intr-un mod similar impotriva turismului sexual in aceasta tara.
Mai multe imagini de la protest.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu