Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

luni, 23 noiembrie 2009

Pauza in manipularea electorala, reincepe manipularea vaccinarii. Cum inventeaza Streinu Cercel un deces de gripa porcina

Niciun comentariu :
Masonul Streinu Cercel, zis si "Gripa de purcel", a profitat astazi de mica pauza electorala dintre cele doua tururi de scrutin si a revenit in forta cu campania de manipulare a vaccinarilor cum altfel decat inventand "primul deces datorat gripei porcine din Romania". El a iesit pe posturile de televiziune reluand declaratiile panicarde si recomandand totodata ca populatia sa nu se trateze cu antibiotice in cazul in care observa simptome asemanatoare gripei. Ghinion insa, la doar cateva minute dupa interventia sa la Antena 3, in jurul orei 14:25 a intrat in direct ginerele celui decedat care a devoalat minciuna lui Streinu Cercel. Persoana care decedase vineri dupa ce fusese ridicata din Radauti de catre o ambulanta, suferea de mai multe afectiuni grave. In mod semnificativ ginerele a relatat ca socrului sau care avea simptome asemanatoare gripei i s-a facut o injectie cu penicilina (un antibiotic), deci tocmai ceea ce secretarul de stat declarase cu cateva minute inainte ca este total contraindicat. In plus ginerele a mai declarat ca decesul la care a fost martora sotia celui decedat, a survenit in timpul transportului datorita lipsei tuburilor de oxigen din ambulanta!

Update: Inregistrarea interventiei la Antena 3 a ginerelui celui decedat

Iata stirea asa cum a aparut pe ziare.com:
Barbatul in varsta de 43 de ani a decedat vineri, 20 noiembrie, la un spital din Iasi, unde fusese internat inca din 15 noiembrie, fiind transferat de la spitalul din Radauti.

Pacientul era infectat cu virusul gripal pandemic A/H1N1, iar boala s-a agravat pe fondul unor complicatii cauzate de obezitate si diabet, a anuntat, luni, secretarul de stat Adrian Streinu-Cercel.

"Situatia nu este grava (...) Barbatul avea insa mai multe boli asociate. Nu e vorba de virus de Ucraina (barbatul locuia aproape de granita cu Ucraina - n. red.), e un virus gripal romanesc, care genereaza forme foarte severe de boala la pacientii care au si alte boli", a precizat Streinu Cercel.

Acesta a mai precizat ca membrii familiei barbatului nu prezinta simptome de imbolnavire cu gripa porcina.

Contactat telefonic de Antena3, ginerele barbatului, Costin Munteanu, a declarat, insa, ca socrul sau a murit din cauza ca ambulanta care il il transporta a ramas fara rezerve de oxigen. Mai mult, barbatul a spus ca familia nu a fost informata ca decedatul ar fi avut gripa porcina.

"S-a terminat oxigenul de la ambulanta care il ducea la spital, de aia a murit. Nu a venit niciun medic de cand l-au trimis acasa. Nu am stiut ca avea gripa porcina, nu s-a luat absolut nicio masura de precautie, decat ne-au dat masti acum", a spus Costin Munteanu, ginerele barbatului decedat.
Update 2: Adevarul iese la iveala!!
Un om diagnosticat gresit si ucis de neglijenta medicilor, caruia i s-au administrat antibiotice (interzise in cazul gripei porcine) si care a fost transportat fara oxigen in conditiile in care avea insuficienta respiratorie. Cauza declarata a mortii: noua gripa (porcina). Cum se explica atunci faptul ca o gripa "atat de contagioasa" nu a contaminat si rudele celui decedat care nu au luat nici o masura de protectie nefiind anuntate de pericol?


Citeste si:
Adrian Streinu Cercel mafiotul sef al masoneriei farmaceutice - un pericol public - deturneaza fonduri bugetare si pune in pericol viata romanilor

PS Tot astazi a inceput in scoli vaccinarea copiilor impotriva HPV, fara acordul parintilor.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu