Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

joi, 19 noiembrie 2009

Oare pe cine deranjeaza prezenta lui Dumnezeu in viata noastra?

Niciun comentariu :
Observam cu oarecare stupoare in societatea actuala faptul ca in timp ce manifestari demonice sau de-a dreptul satanice, exemple in acest sens fiind ritualul masonic ocult închinat Satanei la MTV Video Music Awards 2009, serialul HBO in care Larry David a urinat pe o pictura ce-l reprezinta pe Iisus Hristos sau piesa de teatru ce il portretizeaza pe Iisus drept un homosexual, sunt tolerate si chiar incurajate de catre mass media si autoritati, o serie de manifestari banale si inofensive precum pomenirea numelui lui Iisus, afisarea unei insigne sau a unui crufix au ajuns sa fie pedepsite prin sanctiuni administrative sau prin lege. Oare aceste lucruri nu dau nimanui de gandit?

O absolventă de liceu, pe nume Erica Corder, din statul american Colorado, şefă de promoţie, a pomenit numele lui Iisus Hristos in discursul de la festivitatea de absolvire. Oficialii liceului parcă au luat foc şi i-au cerut fetei să-şi ceară scuze în scris pentru acest „incident”, altfel urmau să-i blocheze eliberarea diplomei de bacalaureat, fapt care i-ar fi periclitat înscrierea la facultate. Deşi avocaţii au contestat în tribunal decizia directorului, două instanţe au respins cererea. Acum procesul s-a mutat la Curtea Supremă a SUA. Între timp, însă, fata s-a conformat dispoziţiei dictatoriale şi a scris o hârtie cu scuze pentru discursul său despre Hristos. (Sursa)

Un casier la Home Depot a fost concediat pentru ca a purtat la rever o insigna cu inscriptia "One nation under God" (O natiune sub puterea lui Dumnezeu). Exprimarea credintei personale nu a fost permisa de catre compania la care lucra. (Sursa)

Uneori exista si reactii prompte. CEDO a decis sa condamne statul Italian pentru existenta crucificelor in scoli insa reactia italienilor nu s-a lasat asteptata luand forma unui protest popular. Potrivit unui sondaj promovat de Corriere della Sera, 84% dintre cei chestionaţi s-au declarat în favoarea prezenţei crucifixului în sălile publice. Protestul a inclus zeci de pieţe ocupate de manifestaţii în favoarea crucifixului; sute de consilii comunale care au emis ordonanţe pentru afişarea crucifixului în sălile publice, cu amenzi pentru cei care încearcă să îl îndepărteze; nenumărate petiţii împotriva sentinţei Curţii de la Strasbourg; mii de grupuri de rugăciune reunite în apărarea crucii; numeroşi elevi şi studenţi mobilizaţi să ducă crucifixuri în sălile în care acesta nu era expus până acum. (Sursa)

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu