Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

marți, 17 noiembrie 2009

Jim Marrs - Guvernarea din umbra, o carte vanduta saptamana aceasta impreuna cu Saptamana Financiara

3 comentarii :
Săptămâna Financiară vă oferă, începând de luni, 16 noiembrie, o carte de excepţie, cu un subiect ce a stârnit interesul oamenilor în toate epocile: „Guvernarea din umbra”.

Guvernarea din umbra este un dus rece pentru orice contemporan care se increde orbeste in versiunile oficiale ale istoriei, in informatiile publicate in mass-media sau in mesajele politicienilor ori ale celor aflati in importante functii de conducere.

Volumul lui Jim Marrs reprezinta o adevarata antologie, documentata impecabil, a societatilor secrete, a religiilor clandestine, a organizatiilor oculte care, de-a lungul vremii, au jucat un rol covarsitor in evolutia omenirii si in influentarea destinelor unor generatii intregi.

Deloc obsedat de teoriile conspiratiei, dar nici naiv, autorul compune un tablou cuprinzator in care Iluminati, Cavalerii de Malta, vechii egipteni sau masonii sunt piese intr-un naucitor puzzle care, odata dezlegat, poate oferi o imagine noua si surprinzatoare asupra istoriei lumii.

Cartea costa 12 lei.

3 comentarii :

  1. ce mai buna carte ever !!!!! merita sa o cititi !!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. foarte condensata si un manual absolut necesar contemporanului nostru telenovelisto-manelist-mtvist. O adevarata placere!!!!

    RăspundețiȘtergere