Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

miercuri, 18 noiembrie 2009

Intelepciunea indienilor Hopi

Niciun comentariu :
Indienii Hopi: O civilizatie despre care stim foarte putin. O civilizatie ce a lasat in urma niste profetii care astazi par a se implini. O civilizatie care desi aproape disparuta si tratata ca o turma de salbatici, impresioneaza prin forta credintei si prin intelepciune. O civilizatie care a fost victima unuia dintre cele mai mari Holocausturi din istorie si care cu toate acestea nu urmareste sa profite de pe urma celor morti sau de pe urma ocuparii pamanturilor pe care le detineau in urma cu sute de ani. Urmariti un film documentar in care urmasi ai acestor indieni isi expun viziunea despre lume si viata:


Timpul evolueaza si ajunge la un punct unde se reinoieste. Exista o perioada de purificare, si exista perioada de reînnoire. Si suntem foarte aproape de aceasta perioada.

Ni s-a spus ca vom vedea America venind si ducandu-se.. in sensul ca America moare. Din interior. Pentru ca a uitat instructiunile despre cum sa ar trebui sa traiasca pe Pamant.

Totul ajunge la un moment cand profetiile si abilitatile omului de a trai pe Pamant intr-un mod spiritual ajung la o rascruce de mari probleme. Este credinta hopi - credinta noastra - ca daca nu esti conectat spiritual cu Pamantul, daca nu intelegi realitatea spirituala despre cum trebuie traita existenta pe Pamant - nu vei face fata, nu vei reusi.

Cand a venit Columb, atunci a inceput ceea ce noi numim primul razboi mondial. Acela a fost cu adevarat primul razboi mondial. Impreuna cu el a venit toata Europa. La sfarsitul celui de-al doilea razboi mondial, noi eram in America 800.000.
800.000 din 60 de milioane. Aproape ca am disparut din America.

Totul este spiritual. Totul are suflet. Totul ti-a fost oferit de Creator. Unii Il numesc Dumnezeu, altii Il numesc Buddha, altii Allah sau se folosesc alte nume. Noi Il numim Konkachilla. Bunicul.

Suntem aici pe Pamant doar cateva ierni, si apoi plecam in lumea spirituala. Lumea spirituala este mult mai reala, si majoritatea dintre noi cred ca lumea spirituala este totul.

90% din corpul nostru este apa. Si ca sa ramanem sanatosi trebuie sa bem apa buna. Cand europenii au venit aici cu Columb, puteam bea apa din orice rau. Daca europenii ar fi trait cum traim noi, am fi baut in continuare apa din orice rau, pentru ca apa este sfanta. Aerul este sfant.

ADN-ul nostru este la fel ca si cel al copacului. Copacul inspira ceea ce noi expiram, si cand copacul expira, noi inspiram, deci avem un destin in comun - noi si copacul.

Suntem toti din Pamant, si cand pamantul, apa, atmosfera se otravesc, atunci vor reactiona. Mama Natura reactioneaza acum. In profetiile hopi este spus ca furtunile si inundatiile se vor intensifica.

Pentru mine nu este un semn negativ sa stiu ca vor fi mari schimbari. Nu este negativ deloc. Se numeste Evolutie. Cand privim toate ca pe o evolutie, intelegem timpul. Nimic nu ramane neschimbat.

Ar trebui ca sa inveti cum sa plantezi ceva. Este prima conexiune. Ar trebui sa tratezi totul ca pe ceva sfant - spiritual. Ar trebui sa realizezi ca suntem cu totii o familie.

Nu este ca un sfarsit. E ca si lumina.. nu exista sfarsit al luminii.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu