Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

marți, 3 noiembrie 2009

Implantarea de microcipuri prin vaccinarea impotriva gripei porcine planuita inca de acum 20 de ani

Niciun comentariu :
Editia din 1 august 1989 a ziarului britanic "The Sun" cuprinde un articol ce dezvaluia planurile agentiei americane de securitate (NSA) de a implanta microcipuri in fiecare persoana, fara stiinta acestora, in cadrul unei campanii de vaccinare impotriva gripei porcine sau impotriva SIDA.

Articolul a fost publicat si la pagina 444 a cartii lui Bill Cooper, Behold a Pale Horse. Bill Coopper un fost agent al serviciului secret al marinei americane a devenit dupa trecerea in rezerva un luptator pentru libertate dezvaluind o serie dintre planurile secrete ale organizatiilor oculte ce conduc America. El a fost asasinat de politie la o luna dupa evenimentele de la 11 septembrie 2001 pe care le prezisese cu cateva saptamani inainte.

Astazi prin existenta nanocipurilor, invizibile pentru ochiul liber, acest scenariu a devenit perfect aplicabil. De citit si articolul Noua ordine mondiala: Implantul cu microcip RFID vine la pachet cu vaccinurile

BIG BROTHER SOSESTE!
Dezvaluire: Plan secret de a eticheta fiecare barbat, femeie si copil
de JOE FRICK

Microcipurile de identificare implantate in fiecare persoana ar putea conecta toata populatia la un server central care sa monitorizeze instantaneu miscarile fiecarui individ, iar planurile pentru acest sistem sunt deja in curs de realizare, fie ca va place sau nu.

Secretul plan este promovat de catre inalti oficiali guvernamentali drept un serviciu de protectie a cetatenilor, insa persoane din interior sustin ca miscarea este de fapt doar o alta metoda dictatoriala de control a populatiei.

Conducerea NSA (Agentia Nationala de Securitate) incearca sa convinga anumite personaje din administratia Bush sa inceapa proiectul in care fiecare barbat, femeie sau copil va fi implantat cu un microtransmitator, sustine Davis Milerand, un critic al actiunilor guvernamentale care declara ca a primit informatii de la surse provenind din interiorul administratiei americane.

"Ei sustin ca astfel autoritatile vor putea detecta usor persoanele sau copii ce au disparut, precum si criminalii sau spionii. Prin tehnologiile existente astazi (retineti asta se intampla in 1989!) absolut toate informatiile despre tine pot fi stocate pe un microcip conectat la un computer al guvernului."

"Orice agentie guvernamentala va stii ce a facut sau ce face o persoana la un anumit moment."

Informatii provenind din alte surse sustin ca minusculele transmitatoare pot fi injectate in corpul uman chiar fara stiinta celui implantat, in cadrul unui program de vaccinare nationala.

"Tot ceea ce ar fi necesar este orchestrarea unei campanii de vaccinare cum ar fi cea impotriva gripei porcine" a spus Milerand. "Imaginati-va ce s-ar intampla daca ar fi vorba de un vaccin anti-SIDA. Oamenii s-ar napusti ca o turma sa primesca injectiile."

"Nici doctorii nu ar stii ceea ce injecteaza. Lor li s-ar putea spune ca microcipurile sunt implanturi genetice care reprogrameaza corpul pentru a lupta mai eficient impotriva bolii. Proiectul ar presupune de asemenea ca toti functionarii statului sa se supuna acestor injectii."

"Va fi doar o chestiune de timp pana cand toata lumea va fi implantata cu un microcip si va deveni astfel un sclav al guvernului."

Cititi si articolul PreventDisease.com Are Populations Being Primed For Nano-Microchips Inside Vaccines?

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu