Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

duminică, 8 noiembrie 2009

Genocidul programat, H1N1 brevetat in 2008, Polonia refuza vaccinarea, Belgia distruge 170000 de doze, nanoparticule letale in vaccinuri

Niciun comentariu :
Masonul Adrian Streinu Cercel a fost rugat de catre Emil Boc si Adriean Videanu sa renunte la demisia anuntata anterior. Si a acceptat. Ca urmare Guvernul a anuntat ca a decis achizitionarea a 500.000 de doze din strainatate pentru vaccinarea copiilor sub 15 ani. Viata grea, doar e criza economica, de unde sa iei comisioane pentru campania electorala? Tot pentru comisioane, in urma deciziei CSAT guvernul a alocat fonduri suplimentare ministerului Sanatatii si chiar a fost contractat un credit extern de 12 milioane de euro.

Generalul Mircea Chelaru, fost şef al Marelui Stat Major al Armatei Române recunoaste ca virusul gripei porcine a fost produs intr-un laborator pentru a crea deliberat o pandemie severă la nivel global cu scopul de a elimina 90% din populaţia lumii. "Există declaraţii şi studii pe această temă, adică cei implicaţi s-au demascat deja", a declarat generalul Mircea Chelaru. Totusi dupa cum se vede virusul nu este destul de letal asa ca s-a adoptat masura asasinarii prin vacinuri. Iar autoritatile si mass media de la noi fac parte din campania de propaganda criminala a vaccinarii cat mai multor oameni si in special a copiilor.

Virusul H1N1 a fost brevetat!! de catre compania Medimmune care l-a fabricat in propriile laboratoare, iar vaccinuri impotriva H1N1 au fost brevetate de catre companii famaceutice inca din 2008 cu un an inainte ca virusul sa fie descoperit de OMS!!

Doi oameni de stiinta ce au depus documentatia pentru brevetarea unui virus artificial de gripa porcina, realizat prin modificare genetica, lucreaza pentru Organizatia Mondiala a Sanatatii!!! Robert Webster si Richard Webby din Noua Zeelanda se afla pe lista celor care au depus US Patent Application 20090010962 - Genetically Engineered Swine Influenza Virus and Uses Thereof (Virus modificat genetic de gripa porcina si utilizarile acestuia). Robert Webster si Richard Webby sunt directori al centrului pentru ecologia virusurilor de gripa la animale si pasari al Organizatiei Mondiale a Sanatatii, singurul laborator care studiaza gripa din punctul de vedere al interactiunii om-animal.

Premierul polonez Donald Tusk a criticat dur, vineri, companiile farmaceutice care produc vaccinul impotriva gripei AH1N1, acuzandu-le ca isi declina orice raspundere legala in cazul unor eventuale efecte secundare, relateaza AFP. Din acest motiv, Polonia refuza deocamdata sa achizitioneze vaccinuri impotriva noului virus gripal iar ministrul Sanatatii din Polonia a rectionat dur in parlament impotriva acestei campanii murdare promovate de companiile farmaceutice si de catre OMS, refuzand conditiile impuse.

Vaccinul nu are nici un efect benefic ba chiar din contra. O suedeza s-a imbolnavit de gripa porcina la cinci zile dupa ce s-a vaccinat impotriva acestui tip de virus.

OMS impreuna cu Interpol au realizat in Europa de est un exercitiu de reactie la o amenintare terorista biologica cu doar o luna inainte de declararea pandemiei. Anterior OMS relaxase standardele necesare pentru ca o epidemie sa poata fi declarata pandemie. La exercitiu au participat Belarus, Cehia, Finlanda, Polonia, Slovacia si Ucraina.

S-a descoperit ca GlaxoSmithKline(GSK) a distrus 170000 de doze din vaccinul Pandemrix impotriva H1N1, la fabrica din Belgia. Nu au fost clarificate cauzele pentru care GSK a luat decizia acestei distrugeri. Informatia a fost dezvaluita accidental.

Vaccinurile contra gripei porcine aprobate pentru utilizare in Germania si in alte tari europene contin nanoparticule care ataca si celulele sanatoase putand deveni astfel cauzatoare de moarte.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu