Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

joi, 19 noiembrie 2009

Fall of the republic (Caderea republicii) - documentar de Alex Jones tradus in limba romana

6 comentarii :
Noul documentar al lui Alex Jones dezvăluie frauda din spatele brandului Obama şi modul în care globalistii folosesc cea mai noua şi mai supusă marionetă a acestora, pentru a distruge ultimele rămăşiţe ale libertatii, Constituţiei şi economiei Americii.

Filmul expune agenda pe care Obama o pune in aplicare pentru a realiza un guvern mondial aliat cu o bancă mondială centrală conduse de globalişti susţinători ai maleficei teorii a eugeniei - plan menit să distrugă cel mai puternic stat din lume şi să-l inlocuiască cu o tiranie goală de conţinut.

Filmul expune modul în care Obama spune un lucru - pentru a-i face pe oameni să-l voteze - şi apoi cum adevăratul Obama face cu totul altceva. Intarirea statului poliţienesc, ascultari fără mandat, arestări secrete, perioadă nedeterminată de detenţie a cetăţenilor, tortură, război în Afganistan, război în Pakistan, toate au fost extinse sub administraţia Obama în ciuda promisiunilor sale ca le va desfiinţa.
Text preluat de pe depindedenoi.ro

Multumim din suflet Irinei pentru extraordinara munca de traducere si postare a filmului. Subtitrarea o gasiti aici.


Daca aveti probleme cu playlistul de mai sus puteti viziona cele 14 părți ale filmului la adresa http://www.youtube.com/watch?v=p-70MZ_5gUg.

6 comentarii :

  1. cum pot face si eu rost de o subtitrare?

    RăspundețiȘtergere
  2. apasa pe butonul ca o sageata in sus, in dreapta jos , a filmului, apoi pe CC, daca nu intra automat.

    RăspundețiȘtergere
  3. ce s-a intamplat cu filmul ????tocmai apucasem sa-l recomand prietenilor...faceti ceva , va rog!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ceva probleme cu playlistul. Am recomandat o solutie temporara pana cand aflam ce s-a intamplat.

    RăspundețiȘtergere
  5. Il gasiti si aici http://fymaaa.blogspot.com/2009/11/caderea-republicii-un-nou-documentar-de.html dintr-o singura bucata.

    RăspundețiȘtergere