Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

marți, 10 noiembrie 2009

Dictatura medicala, mafia farmaceutica si goana dupa profit, copii asasinati ca in vremea lui Iisus, "vaccinam turma" zice Streinu Cercel

Niciun comentariu :
DR. VASILE ASTARASTOAE, PRESEDINTELE COLEGIULUI MEDICILOR: “O.M.S. introduce dictatura medicala!”
"O.M.S.-ul este acum un „colhoz” internaţional: în ultimii 25 de ani, s-a transformat într-o instituţie care îşi întreţine birocraţia proprie – ca şi Uniunea Europeană, ce merge pe acelaşi drum. Îşi ia măsuri de supravieţuire."
"Aceste ţări, ca şi a noastră, sunt regimuri post-totalitare, cu o anumită mentalitate, căci înainte ne închinam la Bizanţ, apoi la Istanbul, iar acum ne închinăm la O.M.S. şi la Bruxelles. Acest servilism mă deranjează, pentru că, vreau să vă spun, şi în alte condiţii România, având o structură bună de sănătate publică şi cu profesionişti de boli infecţioase, a controlat mai bine ca S.U.A. şi Canada astfel de situaţii – ca, de exemplu, în cazul SARS-ului."

Microbiologul roman VANIA ATUDOREI spune din interior adevarul despre MAFIA INDUSTRIEI FARMACEUTICE si despre MINCIUNA GRIPEI PORCINE
"Industria farmaceutica este si o industrie necinstita, este si o industrie ipocrita, este si o industrie care vrea sa faca profituri si le face din plin."

Audio - VANIA ATUDOREI, microbiologist, specialist de top in Canada - ADEVARUL NEPLACUT DESPRE INDUSTRIA FARMACEUTICA ROSTIT DE UN INSIDER. DEMASCAREA MINCIUNII GRIPEI PORCINE!

18 miliarde $ – profitul adus de virusul AH1N1 industriei farmaceutice
"Deşi mortalitatea "gripei porcine" este încă mai mică decât în cazul gripei obişnuite (de tip A), panica creată în jurul acestei pandemii a sporit profiturile producătorilor de medicamente, dar şi de produse pentru igienă."

Vaccinul mortii a ajuns in Romania - Actiunea de inoculare a Omenirii continua
"Vom vaccina in sistem Turma!", a declarat Streinu-Cercel.
“Asa ceva nu trebuie introdus in vaccinuri pentru copii mici” spune Wolfram Hartmann, presedintele Asociatiei Medicilor de Copii si Tineret. "Ca si cum cineva ar intentiona sa omoare toti copiii sub trei ani, de parca am trai inca un caz biblic cu omorarea copiilor."

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu