Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

vineri, 6 noiembrie 2009

Cotidianul ne face reclama (negativa)

Niciun comentariu :
Articol aparut zilele trecute pe site-ul ziarului Cotidianul.

Vaccinul antigripă porcină, spaima bloggerilor
Aşteptându-l pe H1N1

Un subiect atât de fierbinte precum gripa porcină nu avea cum să fie ratat de bloguri. Paradoxal, epidemia a stârnit mai puţină panică pe net decât vaccinul împotriva ei.

Gripa porcină nu a produs isterii online. Singurul blogger care a afirmat că ar fi luat-o a fost Mircea Badea, deşi alţi bloggeri susţin că de fapt s-a îmbolnăvit în scopuri publicitare, pentru o campanie ce urmează să fie lansată de trustul media din care face parte. Adevărata isterie a stârnit-o însă vaccinul împotriva gripei porcine, care a intrat rapid în galeria duşmanilor poporului român.

Teoria conspiraţionistă despre vaccin nu a fost inventată de români, ci de ziarista austriacă Jane Burgermeister, care şi-a făcut şi un blog (www.theflucase.com) dedicat combaterii vaccinului (plus nenumărate plângeri la forurile internaţionale împotriva firmelor care îl produc).

Trebuie să recunoaştem că românii au fost inventivi şi au adaptat imediat isteria antivaccin. A apărut astfel o teorie a yoghinilor MISA (misa-yoga.blogspot.com): “Manipularea creata la nivel global de catre Organizatia Mondiala a Sanatatii, concerne farmaceutice, guverne si mass media, sub coordonare masonica, iese la iveala prin calcule foarte simple”. Principalul mason, dacă n-aţi ghicit, e ex-secretarul de stat Adrian Streinu-Cercel, care, zic yoghinii, “a primit comisioane de la giganticele concerne farmaceutice care veneau cu recomandari pe filiera masonica internationala” (teoria MISA e perfect coerentă cu cea a lui Burgermeister, ceea ce spune multe despre seriozitatea ziaristei austriece). Liviu Nistoran, fostul şef al Autorităţii Naţionale pentru Telecomunicaţii, are şi el o teorie pe blog (www.nistoran.ro): “Sunt convins ca cele 2 isterii, cea a gripei porcine si cea a gripei aviare sunt in fapt diabolice actiuni de P.R. ale unor companii farmaceutice, inspirate din tehnicile de razboi imagologic” (da, omul ăsta a fost plătit de la buget).

Cei mai mari duşmani ai vaccinului sunt însă bloggerii ortodocşi. O explicaţie o dă un conspiraţionist autodeclarat (saccsiv.wordpress.com): “Cand guvernantii vor suspenda orele de curs si vor interzice mitingurile, oare vor lasa sa se adune la un loc sute de persoane la slujbele religioase? Desigur ca nu. In afara de acest pericol, ne mai paste unul: interzicerea Sfintei Impartasanii”. Pe boddyca.wordpress.com, un preot ortodox îi sfătuieşte pe credincioşi: “Nu primiţi acest vaccin şi nimic ce aduc nou puterile politice de azi. Evreii conduc lumea şi americanii lucrează prin ei şi cred că au ajuns să o stăpânească”. www.razbointrucuvant.ro citează un mitropolit grec: “Marea problemă nu este acest virus al gripei porcine, aşa cum susţin unii şi presa, ci este virusul lipsei de respect şi microbul puţinei credinţe. Cea mai bună injecţie este participarea noastră cu conştiinţa curată la Taina Sfintei Împărtăşanii”. Aşa încât măcar bloggerii români aşteaptă epidemia cu braţele deschise.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu