Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

sâmbătă, 1 august 2009

Download film: Interviu cu Lyon(Leo) Zagami - marturisirile unui fost francmason de gradul 33

7 comentarii :
Vă prezentăm un interviu cu Lyon (Leo) Zagami, un fost francmason de rang inalt (33) al lojei italiene P2 (Propaganda due).

Acest om vorbeste din postura de martor ocular despre ritualurile satanice de magie neagra, tortura si controlul mintii din cadrul francmasoneriei.


DOWNLOAD RAPID


Vizionati filmul online:


Urmăriţi şi dezvăluirile despre masonerie facute de catre Gregorian Bivolaru la Paris in februarie 2004 şi dezvăluirile lui Aaron Russo: Scopul noii ordini mondiale este controlul omenirii prin implantul de microcipuri RFID.

Cititi si:
Interviu cu Leo Zagami, fost francmason de grad 33 în cadrul lojii Propaganda Due - Dezvăluiri despre Noua Ordine Mondială din vârful “Iluminaţilor” italieni

7 comentarii :

  1. Acum avem filmul pus la dispozitie de Semper Fidelis, vom cauta o metoda pentru a putea fi vazu si dupa ce nu va mai fi disponibil acolo.

    RăspundețiȘtergere
  2. vi-l dam cu cea mai mare placere.

    RăspundețiȘtergere
  3. ex-ad, multumesc inca o data. Intotdeauna cand vom mai prelua documentare de valoare de pe Semper Fidelis, va fi mentionat faptul ca le-am luat de la voi, ca un gest de minima corectitudine si recunostinta.
    Toate cele bune.

    RăspundețiȘtergere
  4. Voi relua o serie de documentare care au fost postate la noi pe site si vi le oferim si pe acestea cu drag. Dialogurile nascute in lumea libera a Internetului pot genera, atunci cind partenerii sint responsabili si determinati, prietenii de lunga drata.
    Bafta!

    RăspundețiȘtergere
  5. Constat ca suntem sub atacul "ordinului negru".
    Filmele, site-urile si blogurile care trateaza acest subiect delicat, al iezuitilor si paravanelor lor, sunt atacate zilnic...

    http://ordinulnegru.blogspot.com/2009_02_01_archive.html

    Leo Zagami, de la min. 1:07.50, spune:

    "...asa cum am spus, Cavalerii de Malta ar trebui studiati daca doriti sa descoperiti LINIA DE TRADATORI pe care-i avem in Serviciile de Informatii. Tradatori deoarece ei NU lucreaza pentru tara lor, ci pentru Vatican si sionisti deasemenea."

    RăspundețiȘtergere
  6. acest Leo mai traieste ?? dupa dezvaluirile facute? sau poate s-a imbolnavit subit?| oricum, filmul a meritat urmarit dar depinde de fiecare ce intelege sau ce poate intelege si crede in acelasi timp. bv k l-ati postat

    RăspundețiȘtergere
  7. urasc masonii,

    de 2-3 ani incoace, am incput sa citesc sa aflu mai multe despre masoni, desi la inceput nu prea stiam multe (nu ca acum as fi toba de carte, in legaturi despre ei), si din cate aflu, ei sunt defapt ILUMINARTII, care ne vor nenoroci, si anume ca secta lor a luat infiintare de prin 1700 si cv... numinduse eteria... am vadut multe documentare despre 666, ingerul digital, semnul fiarei, antonie iorgovan, etc. si multe despre ei pe situl yogaesoteric .net sau .org,

    SUSTIN YOGA , IMPOTRIVA ACESTOR CRETINI, NUMITI MASONI, ACESTI NENOROCITI CARE VOR SA NE CHIPUIASCA SI SA NE OMOARE PANA LA URMA.

    RăspundețiȘtergere