Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

miercuri, 1 iulie 2009

Credit doar cu sufletul: In Letonia o institutie financiara isi dezvaluie originile mefistofelice

Niciun comentariu :
O instititie financiara din Letonia ofera celor interesati imprumuturi, cerand ca si unica garantie pentru acestea sufletul.

Pentru a obtine un imprumut de 100 pana la 1.000 de dolari, letonii trebuie sa semneze o declaratie ca, in caz de neramburare a sumei imprumutate, vor renunta la drepturile asupra propriului suflet.

Compania Kontora, cu sediul in Riga, mai pune o conditie, ca acesta sa nu fi fost ipotecat pana acum, relateaza mosnews.com. Perioada in care banii pot fi inapoiati este de 90 de zile, in caz contrar firma intrand in posesia sufletului ipotecat.

--------------------

O alta situatie stranie (sau tragi-comica) s-a inregistrat in aceeasi tara in luna decembrie a anului trecut cand mai mult de 400 de letoni au semnat o scrisoare adresată miliardarului rus Roman Abramovici in care ii cer să le cumpere ţara. Anunţul a fost făcut pe site-ul leton novonews.lv. Scrisoarea, postată de o persoană pe petitonline.com, spune: "Dragă domnule Abramovici. După cum ştiţi, ţara noastră, Letonia, a falimentat şi in prezent negociază cu FMI vanzarea sa pentru suma de 7,5 miliarde de euro". "Am dori să vă gandiţi la posibilitatea de a cumpăra Letonia: oamenii sunt muncitori şi plăcuţi, mediul este curat şi aveţi suficient spaţiu pentru a vă ancora iahtul", potrivit scrisorii.

Guvernul Romaniei a vandut viitorul tarii noastre ceva mai scump, pentru vreo 20 de miliarde de euro. Oare sa ne consideram noi romanii mai norocosi decat letonii?

Recomandari articole:
Cum a ajuns Romania sclava imperiului planetar
Creditul ca instrument de inrobire a omenirii
In Debt We Trust, inrobirea prin credite - documentar in limba romana

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu