Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

luni, 13 iulie 2009

"Codex (F)Alimentarius este un instrument al fortelor care promoveaza un guvern mondial, controlat de corporatii"

Niciun comentariu :
Sub presiunile de decenii ale industriei farmaceutice transnationale, la 31 decembrie 2009, se intentioneaza implementarea fortata la nivel mondial a legii numite CODEX ALIMENTARIUS - Legea produselor alimentare sau Codul produselor alimentare. Desi in aparenta legea ar avea menirea sa protejeze standardele alimentare si medicale moderne, Codex Alimentarius intentioneaza sa scoata in afara legii orice metoda alternativa in domeniul sanatatii, cum ar fi terapiile naturiste, folosirea suplimentelor alimentare si a vitaminelor. Practic, un tsunami gigantic ameninta tot ceea ce ar putea fi un potential concurent pentru industria farmaceutica. Boli precum cancerul, SIDA, maladiile cardio-vasculare, care ar putea fi tratate prin metode naturiste, vor fi lasate in seama medicamentelor de sinteza, care si-au dovedit, in majoritatea cazurilor, ineficienta si chiar periculozitatea. Totul, pentru a nu periclita uriasele profituri ale industriei farmaceutice mondiale.

Doctorul Matthias Rath, directorul fundatiei care-i poarta numele, descrie aceasta situatie astfel: "Adevaratul scop al industriei farmaceutice mondiale este de a castiga bani pe seama bolilor cronice, si nu de a se ocupa de prevenirea sau eradicarea acestor boli... Aceasta industrie este responsabila de un genocid permanent si raspandit, ucigand in acest mod milioane de oameni..." In cadrul unui interviu oferit in exclusivitate, directorul pentru Relatii Externe al Fundatiei "Dr. Rath", d-l Paul Anthony Taylor, ne-a vorbit despre soarta care ne asteapta daca nu ne vom ridica glasurile impotriva legii Codex Alimentarius. De mentionat ca la Parlamentul European au fost depuse circa 500 de milioane de petitii, dar, in ciuda acestei jumatati de miliard de semnaturi, directivele Codex Alimentarius au fost adoptate. Pana la 31 decembrie, Romania urmeaza sa se supuna ordinului lui "Big Brother".
Cititi integral interviul despre cosmarul numit CODEX (F)ALIMENTARIUS cu Paul Anthony Taylor in revista Formula As.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu