Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

luni, 9 februarie 2009

Pastrat secret de oficialitati, un incredibil caz OZN din Grecia a iesit la lumina

Un comentariu :
Grecia a intrat in febra OZN-urilor dupa ce a iesit la iveala ca, in urma cu peste un an, trei piloti de avioane au vazut acelasi lucru: un obiect zburator neidentificat, asemanator unei stele, dar mult mai mare si mai luminos, care isi schimba forma in mod constant, in timp ce se deplasa la vest de Atena. Desi, la vremea respectiva, autoritatile elene au negat incidentul, afirmand ca pilotii nu au vazut altceva decat planeta Venus, presa greceasca a reusit sa obtina acum un raport oficial al aviatiei care descrie in detaliu intregul eveniment, relateaza "The Sun", in editia electronica de luni.

Potrivit raportului, intitulat "Fulger 2", in data de 11 noiembrie 2007, capitanul zborului 266 al Olympic Airways de la Atena la Londra a observat un obiect extem de neobisnuit care se deplasa in mod neregulat la vest de capitala Greciei. Obiectul asemanator unei stele foarte mari si luminoase, dar care-si modifica forma, a fost vazut in acelasi timp si de capitanii zborurilor Olympic Airways 730 catre Kos si Olympic Airways 700 catre Rodos, care au raportat exact aceleasi observatii. Incidentul a fost confirmat apoi si de turnul de control al aeroportului din Atena, ai carui angajati au observat obiectul deplasandu-se catre Karystos, un mic oras aflat pe insula Eubeea. In acest moment, noteaza "The Sun", a fost contactata Forta Aeriana Greaca. Comandantii acesteia au confirmat ca monitorizau si ei OZN-ul de pe statia lor radar de pe varful muntelui Parintha de langa Atena. Personalul de acolo a observat totodata ca obiectul se deplasa cu o viteza incredibila si ca nu se potrivea cu descrierea nici unui mijloc de transport terestru. Cei de la statia radar au descris ulterior OZN-ul ca fiind de mari dimensiuni, avand o forma neobisnuita si extrem de luminos. Personalului i s-a cerut sa fotografieze obiectul, insa, pana in prezent, nu a iesit la lumina nici o astfel de poza. Ulterior, doua avioane F-16 au fost trimise sa intercepteze OZN-ul, in timp ce mai multe turnuri de control monitorizau obiectul de la sol. OZN-ul a disparut insa cu o viteza uluitoare, iar avioanele de vanatoare nu au mai reusit sa identifice nimic. Atat personalul de la aeroportul din Atena, cat si cel de la radarul de pe muntele Parintha au confirmat mai tarziu ca au observat cu claritate obiectul, dar ca radarele lor nu au reusit sa inregistreze nimic.

Articol preluat din "Ziua". Articolul original in limba engleza a fost preluat din "The Sun".

Un comentariu :

  1. Nu am stiut unde sa postez acest documentar. ar trebui sa il vedeti.
    http://video.google.com/videosearch?q=EARTHLINGS&emb=1#

    RăspundețiȘtergere