Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

marți, 2 decembrie 2008

Vaccinurile HPV contin borat de sodiu componenta a otravurilor de soareci si pot fi distribuite doar pe baza de prescriptie medicala

3 comentarii :
Detalii in articolul Rat Poison Chemical Found in Ingredient List For HPV Vaccine .

Alt element interesant este ca Agentia Europeana pentru Medicina - EMEA mentioneaza printre CONDIŢIILE SAU RESTRICŢIILE PRIVIND FURNIZAREA ŞI UTILIZAREA IMPUSE DEŢINĂTORULUI AUTORIZAŢIEI DE PUNERE PE PIAŢĂ ca atat Silgard cat si Gardasil sa fie un medicament cu eliberare doar pe bază de prescripţie medicală! Indeplineste campania de vaccinare in masa a Ministerului Sanatatii o asemenea conditie?

Cititi si:
„De câteva luni, MISA şi ProVita duc o campanie prin care să convingă părinţii că nu e bine să-şi vaccineze copiii“
Ministerul Sanatatii chemat in instanta pentru stoparea vaccinarii HPV
Prof. dr. Pavel Chirila despre vacinurile HPV

3 comentarii :

  1. NU inteleg cum se poate asa...parca mai sper sa fie , totusi , o greseala si vaccinul sa fie totusi bun. Oare astia nu se gandesc ca si copii lor pot pati ceva de la vaccin...?
    Am mai gasit un articol...

    RăspundețiȘtergere
  2. Copii lor nu fac vaccinul. Scrie pe prospect despre borat de sodiu (borax).

    Sau vezi aici la continut http://www.emea.europa.eu/humandocs/PDFs/EPAR/gardasil/H-703-PI-ro.pdf

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu sunt surprinsa de usurinta cu care se accepta tot felul de experimente, doar de dragul noului, al progresului, al banilor pana la urma...acest vaccin a fost, desigur, creat de oameni de stiinta care au fost platiti pt asta si de aici un lant intreg de piedici in firescul Naturii.Si albinele ucigase au aparut dintr-un experiment...Oare pe nenorocitii din Zimbabwe ce s-o fi experimentat, zic...cu nedumerirea mea nativa...? Si la nepotii sau stra-nepotii nostri nu se mai gandeste nimeni? Ne raportam mereu doar la azi, la bani, la traieste clipa, la revolutionari din revolutia sexuala pe care o traim de vreo 20 de ani incoace...Si totusi...nu mi-ar place sa avem...mutanti peste 40-60 de ani pe Terra.

    RăspundețiȘtergere