Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

marți, 23 decembrie 2008

Un cor de copii a fost eliminat din serbarea de Craciun datorita colindelor "prea religioase"!!

Niciun comentariu :
Aberant, incredibil!! Culmea anticrestinismului! Cantecele despre Iisus scoase din serbarea Nasterii Sale.

Un cor de elevi a fost fortat sa se retraga din programul unei serbari de Craciun datorita organizatorilor care au considerat colindele cantate ca fiind "prea religioase".

Copii de la Arthur Bugler County Junior School din Stanford-le-Hope, Essex, au repetat si s-au pregatit timp de saptamani de zile pentru momentul muzical al Festivalului de iarna Corringham. Cei 60 de copii au fost fortati insa sa se retraga din program in ultimul moment atunci cand organizatorii au decis ca traditionalele colinde de Craciun "nu se potrivesc" cu tema festivalului.

Un parinte indignat rezuma evidentul abuz: "E ridicol ca nu poti canta colinde religioase. E Craciunul - daca nu le canti acum atunci cand poti sa le canti altadata?"
Sursa: http://www.dailymail.co.uk

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu