Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

marți, 9 decembrie 2008

Sa invatam din lectiile trecutului: Scandaluri ale industriei farmaceutice

Niciun comentariu :
Motto: „Speranţa de viaţă scade invers proporţional cu numărul de doctori!"

Câteva din scandalurile din trecut ale industriei farmaceutice, scandaluri care ar trebui să dea de gândit oricărui om:
- Doctorul american Keith A. Lasko scria: „Dacă pacientul ar şti că o singură capsulă de Chloromycetin distruge ireparabil măduva oaselor sau provoaca leucemie, credeţi oare că el ar mai lua acest medicament ? In anul 1976 s-au prescris (in SUA) peste 500.000 de reţete pentru acest medicament".
· 1500 de pacienti au fost internaţi în spital în Anglia 1971 după ce au luat Paracetamol. Cei mai multi au avut probleme de sanatate şi mai mari în spital din cauza tratamentului ulterior.
· În USA medicamentul Orabilex a creat boli de rinichi care au dus la moarte.
· Medicamentul MEL/20 a creat boli la ochi, boli psihice grele şi cel putin 366 de victime.
· Somniferul Contergan a facut în Germania şi în alte ţări zeci de mii de copii degeneraţi fizic. În anul 1958 producătorul acestui „medicament" a trimis peste 40.000 de scrisori la doctori convingându-i ca Contergan este cel mai bun somnifer pentru gravide şi mame care alăptează copiii. Scandalul nu s-a terminat cu aceasta, concernele farmaceutice au continuat să vândă otrăvuri pentru gravide şi copiii. In 1978 s-a făcut cunoscut că medicamentele Primodos. Amonorn, Duogynon, Bebendox şi Bendectin au condus la malformaţii ale noilor născuţi.
· Spray-ul pentru astm Isoproterenol a ucis în ani 60' în jur de 3500 de pacienţi.
· Medicamentul Stilbstrol a fost dovedit ca fiind cauza cancerului la fete şi a fost scos de pe piaţă.
· În 1970 au fost scoase de pe piaţă medicamentelor Pronap si Plaxin căci produceau moartea noilor născuţi.
· Trilergan a fost confiscat în 1975 de poliţie în Italia deoarece producea hepatita.
· Flamanil, un medicament reumatic, a fost retras în 1976 de pe piaţă, după ce s-a constatat că produce pierderea conştiintei.
· In 1979 a fost recunoscut în mod oficial că Valium creeaza dependenta chiar şi în doze mici. Mai mult de 15% din americanii adulţi luau regulat valium.
· Inhibitorii de apetit Preluin şi Maxiton au fost scosi de pe piaţă după ce s-a constatat că produceau daune grave la inimă şi sistemul nervos.
· Eraldin a cauzat daune la ochi şi intestine şi multi morţi în 1976.
· S-a constat că antinevralgicul Phenacitin, care s-a vândut sub 200 de nume diferite, distrugea globulele roşii din sânge, împiedica funcţia rinichilor si chiar ii distrugea complet prin producere de tumori.
· Un alt antinevralgic, Amydorphirin s-a interzis în peste 160 de ţări (nu în toate, în multe se mai vinde încă) fiindcă împiedica formarea celulelor albe din sânge, ceea ce conduce la moarte.
· Antinevralgicele şi antireumaticele Tanderil und Butazoludin (Ciba-Geigy) au condus în întrega lume la moartea a peste 10.000 de pacienţi.
· In 1978 medicamentul complet nefolositor Oxichinolin, prescris pentru probleme digestive a creat un scandal global: peste 30.000 de pacienti au orbit sau au paralizat la nivelul picioarelor, peste 1000 de oameni au murit numai în Japonia.
· În 1977 a fost retras de pe piata Phenforminul pentru diabetici după ce facuse cate 1000 de victime în fiecare an!
· Rasperpin, împotriva hipertensiunii, creşte riscul de cancer la sân de trei ori, creează coşmare şi depresii şi se bănuieşte că provoaca tumori pe creier, hipofiză, piele, la ovare şi uter.
· New York Post a scris ca peste 852 pacienţi cărora le-a fost injectat medicamentul de inimă Epinepheren au decedat.
· Daily Telegraph a raportat şi avertizat în 1983, despre medicamentul Hypnomydat care a condus la o creştere rapidă a deceselor la un spital de urgenţă din Glasgow. Medicii au refuzat însă să publice cifrele morţilor ca urmare a tratamentului cu acest medicament.
· In 1983 au fost publicate în Suedia dosare secrete ale firmei Ciba-Geigy din care reiese că acest concern era informat de moartea a peste 1182 presoane din cauza antireumaticelor Butazolodin si Tanderil. După alte surse cifrele adevărate ale deceselor din urma acestor medicamente este de peste 10.000.
· New York Times a scris în 1984 ca medicamentul Selacryn 1980 a fost retras de pe piaţă după ce au fost cunoscute peste 510 cazuri de distrugere a ficatului şi de decese.
· După ziarul The Guardian din 4.1.1985 medicamentul împotriva infecţiilor cu ciuperici Nizoral a condus la 5 decese şi la 77 de cazuri grave de boală.
· In martie 1985 ziarul Neue Presse, a raportat că Fansidar, împotriva malariei a condus la boli grele de piele cu pericol de moarte.
· In iulie 1985 ziarul The Guardian scrie că somniferele Largactil au fost scoase de pe piaţă căci conduceau la afectarea grava a creierului.

· In decembrie 1985 a ajuns cunoscut faptul că concernul Ciba-Geigy a trebuit să recunoască faptul că datele pentru 46 de antibiotice şi pentru alte medicamente au fost falsificate atunci când au fost cerute de ministerului sănătăţii.
· In mai 1985 autoritătile din SUA şi Marea Britanie au interzis prescrierea de hormoni care stimulează creşterea căci pacienţii care le luau se îmbolnăveau chiar dupa mulţi ani, de infecţii nevindecabile. Hormonul era recoltat din creierele unor cadavre!
· In decembrie 1985 The Guardian a raportat că Merital şi Nomifensin produc oprirea rinichilor, anemie şi pneumonie.
· Tot în dec. 1985 acelaşi ziar a raportat că peste 2000 de oameni s-au îmbolnăvit din cauza medicamentului Felden. 77 de pacienţi au murit, aproape toţi din cauza ruperii şi sângerarii intestinelor. Concernul Pfitzer, (producătorul Viagra) a declarat că acest medicament este „suportat bine" de pacienţi.
· Vaccinul HEXAVAC folosit din anul 2000 cu care au fost vaccinati deja 1,5 milioane de copii în Germania a fost scos în anul 2005 de pe piaţă fiindca "nu funcţioneaza cum s-a aşteptat şi nu oferă protecţie". Asta e declaraţia oficiala, dar nu se preciza daca el cauza boli sau moarte. De obicei cei morţi şi cei rămaşi bolnavi pe viaţă din cauza vaccinarilor nu prea apar în presă.
· Vaccinul împotriva bolilor create de căpuşe TICOVAC, singurul vaccin pentru copii, a fost scos în 2006 de pe piaţă fiindcă producea febră puternică şi alte efecte secundare.
· Medicamentul Vioxx al Firmei Merck pentru artroză şi dureri la încheieturi luat de peste 120.000 de pacienţi în Germania a fost scos în octombrie 2004 de pe piaţă fiindcă producea atacuri şi boli de inimă. Deşi firma Merck cunoştea problemele cauzate de aceste medicament nu a retras medicamentul de pe piata decât în 2004 la presiunea autorităţilor.
· Antiinflamatoriul Prexige (Novartis) împotriva artritei a fost scos de pe piaţă în august 2007 fiindcă câţiva pacienţi au murit după utilizare.
· S-a constatat că barbituricele pe termen lung nu alină insomnia, ci o fac şi mai rea.
· Medicamentul Bextra pentru artrită de la firma Pfizer a fost scos în 2005 de pe piaţă.
· Zelmac a fost scos de pe piata în Germania în aprilie 2007 deşi nici măcar nu fusese aprobat încă, fiind folosit ilegal de doctori în scopuri de testare pentru industria farmaceutica.
· Un scandal foarte mare cu multe victime: Lipobay, un medicament care reduce colesterolul a fost scos în 2001 de pe piaţă. Sute de decese au fost anunţate din cauza Lipobay, in peste 1000 de cazuri fiind declansate procese in instanta împotriva concernului Bayer, cea mai mare parte în SUA.
· Thyreotom forte – hormon pentru glanda tiroidă a fost scos de pe piaţă în Germania în 2005.
· Ketotifen a fost scos în 2006 de pe piaţă, din cauza efectelor secundare.
· Terfenadin, antialergic, a fost scos de pe piată.
· Tenuate Retat – un medicament care scade pofta de mâncare a fost scos de pe piata în Germania în anul 2000.
· Merzol, medicament pentru alergie solară a fost scos de pe piaţă în 2005 din cauza efectelor secundare grave.
· FDA a recomandat în anul 2000 firmei Glaxo-Wellcome să scoată de pe piată medicamentul Lotronex din cauza morţii unor pacienţi care au luat acest medicament.
· Exanta, bazat pe substanţa Ximelatragan şi aprobat din 2004 împotriva trombozelor a fost scos de pe piaţă în februarie 2006 în Germania din cauza ca producea mari probleme la ficat.
· Trovan antibiotic a cauzat morţi şi daune grave la pacienţi şi a fost scos de pe piata după un singur an de zile. Deşi la testele de dinainte de aprobare se constatase ca Trovan provoca daune la ficat, firma Pfizer nu a considerat că este periculos. "Trovan a fost cel mai bine testat medicament de pe piaţă, cu mult mai bine decât penicilina de exemplu", declarau specialistii firmei. Oare câţi morti şi cati bolnavi rezulta in urma medicamentele mai putin testate, dacă unul testat atat de bine cauzează morti şi este interzis deja după un an?
· Parkinsan, medicament împotriva la Parkinson de la firma Byk Gulden, vândut in 130.000 bucati pe an produce dereglari de ritm cardiac care pun în pericol viaţa. Se cercetează dacă să fie interzis. Firma se scuză cu citatul "Funcţionarea şi siguranţa lui au fost dovedite prin studii".
· Urethan ar vindeca chipurile leucemia. S-a constatat însă ca el cauzează cancer la ficat, plămâni şi măduva oaselor.
· Methotrexat, de asemenea indicat împotriva leucemiei, a creat tumori, a înlesnit anemia gravă şi ruperea intestinelor.
· Antibioticul Isoniazid duce la moartea ficatului
· Antibioticul Kanamyzin produce insuficieţă renală şi atacă nervii auzului
· Bismut, medicament recomandat împotriva diareei şi chiar a constipaţiei (sic!) produce intoxicaţii grave. In Franţa au fost cunoscute mai multe mii de cazuri.
· In 1984 ziarul Daily Mail a reportat că medicamentul contra acneei Roacutan, medicament care se prescrie şi în ziua de azi, a produs malformaţii foarte grave la jumătate din copiii mamelor care l-au luat în timpul sarcinei.
- Pe 31.08.2007 a apărut la televiziune ştirea că un medicament a fost interzis după ce a fost folosit cu hărnicie timp de peste 40 de ani si anume siropul de tuse si pastilele pentru tuse cu substanţa „Clobutinol", care s-a constatat că produce dereglări ale bătăilor inimii. Pastilele au nume diferite în fiecare ţară (Silomat, Clobutinol, STADA, Tussed, Rofatuss, Nullatuss).
- In anul 1998 au fost scoase de pe piaţă în SUA 19 medicamente datorită efectelor secundare grave. Asta înseamnă pe şleau: moarte şi boli grave induse de aceste medicamente.

În general numai moartea evidentă sau daunele majore duc la interzicerea unui medicament. Rareori se ajunge ca simptome mici sa duca la interzicerea unui medicament şi aceasta se face de regulă abia după decenii de folosire, aşa cum a fost de exemplu în cazul siropului de tuse cu Clobutinol. Trebuie remarcat însă, că şi în cazurile de interdicţie medicamentele continuă să fie fabricate şi vândute mai departe în alte ţări, interdicţia fiind valabilă doar în ţara în care există victime şi în care autoritatile responsabile au luat măsuri. Ca urmare, medicamente interzise în Anglia sau Germania se vând mai departe în SUA, Africa, alte ţări sau invers. Deci industria farmaceutică vinde mai departe substanţe care produc boli şi moarte, deşi SE STIE foarte bine de acest lucru. Industria farmaceutica deci nu este interesată să vindece oamenii, ci mai degrabă să câştige cât mai mulţi bani din vânzarea de medicamente.

Medicamentele vechi care sunt în circulaţie de decenii şi nu au fost supuse nici unor fel de testari se vând mai departe în Germania, deşi în alte ţări au fost interzise după testare. Până în anul 1978 industria farmaceutica nu era nevoită să dovedească că medicamentele au vreun efect. De atunci încoace ele dovedesc - cu niste teste pe animale, teste care de fapt nu probeaza nimic - că medicamentele făcute de ei au un efect. Mai precis că animalele nu mor imediat când, aceste medicamente, făcute de fapt pentru oameni, le sunt date cu forţa în condiţii total nenaturale. Oamenii nu sunt din fericire încă toţi animale, aşa că testele pe animale nu au absolut nici o valoare ştiinţifică.

Surse:
http://www.wissenschaft-unzensiert.de/med12_2.htm si alte informatii de pe Internet

Cititi si:
Compania farmaceutica Merck a raspandit in lumea intreaga cancerul, SIDA si leucemia prin virusuri injectate in vaccinuri
Compania Bayer a vandut produse antihemofilice infectate cu HIV
„De câteva luni, MISA şi ProVita duc o campanie prin care să convingă părinţii că nu e bine să-şi vaccineze copiii“
Prof. dr. Pavel Chirila despre vacinurile HPV
Ministerul Sanatatii chemat in instanta pentru stoparea vaccinarii HPV
Vacinurile HPV contin borat de sodiu componeneta a otravurilor de soareci
In Lies We Trust: CIA-ul, Hollywood-ul si Bioterorismul
Dezvaluirile lui Gregorian Bivolaru se confirma - Documente oficiale ce releva planul criminal de reducere a populatiei globale

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu