Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

marți, 9 decembrie 2008

Exemplu de semnal masonic in ziarul Cotidianul: Patriciu ameninta masonii din PNL

Niciun comentariu :
In ziarul Cotidianul, in urma cu cateva zile, a aparut un semnal masonic "ca la carte". Adica exact asa cum este descris in lucrarea SEMNALE SI ORDINE FRANCMASONICE SECRETE TRANSMISE PRIN PRESA:

"6. Jocul mâinii
În capitolul al doilea vom argumenta mai pe larg de ce într-o fotografie normalã nu are, de regulã, ce sã caute mâna unei persoane, plasatã în mijlocul feţei (mai ales). Dacã din explicaţia
foto sau din textul însoţitor nu rezultã foarte limpede un motiv realmente plauzibil pentru care mâna (sau, mai rar, ambele mâini) sã fi intrat “în joc”, atunci avem de-a face cu un semnal masonic - un semnal al unui “iniţiat” cãtre alţi “iniţiaţi”. Nu are nici o importanţã dacã ea apare sub forma unei simple fluturãri, a “ghearei”, a reazemului pentru cap sau sub orice altã formã. Cel care comite gestul se dezvãluie pe sine ca “iniţiat” (ca şi prin celelalte gesturi discutate pânã acum) sau transmite - în funcţie de textul care însoţeşte fotografia respectivã - un anumit mesaj/ordin."
Comentariul original al pozei din ziarul Cotidianul abunda de termeni masonici ("iesire din adormire", "discret"):
"Patriciu iese din adormire, ridică mâna dreaptă şi face un semn discret spre stânga."

Liberalii negociază cu protocolul PSD la tâmplă !!!
[..]
Primul care a trasat clar graniţele negocierilor a fost Dinu Patriciu, fost lider PNL, cunoscut pentru ieşirile publice în momentele decisive pentru partid. „PNL are două opţiuni: să se ducă la guvernare cu PSD sau să se ducă în opoziţie. Acestea sunt cele două opţiuni pe care le are - Guvern cu PSD, dar condus de PNL, având primul-ministru pentru ca să-şi asigure aplicarea unui program liberal sau să se ducă în opoziţie şi să aştepte să se termine focul celor doi urmaşi ai FSN-ului.
[..]

Recomandari:
Semnale masonice de recunoastere - update
Parodie electorala si stafeta masonica la primaria Bucurestiului
Alte semnale de recunoastere masonice: strangerile de mana
Dragoste frateasca masonica?
Semnal masonic pentru criza financiara
Jaap de Hoop Scheffer, secretarul general al NATO este mason
NOI SEMNALE SI ORDINE FRANCMASONICE SECRETE CE SUNT TRANSMISE PRIN MASS-MEDIA - volumul 1
NOI SEMNALE SI ORDINE FRANCMASONICE SECRETE CE SUNT TRANSMISE PRIN MASS-MEDIA - volumul 2

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu