Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

luni, 22 decembrie 2008

Coruptia de la premiile Nobel si legatura cu scandalul vaccinarii HPV

Niciun comentariu :
Integritatea premiilor Nobel este pusă din nou la îndoială după ce a reieşit că un membru al juriului face parte din boardul unei companii farmaceutice care a avut de câştigat de pe urmă decernării distincţiei pentru medicină din acest an.
Harald zur Hausen a primit Nobel-ul pentru medicină din 2008 pentru cercetarea virusului HPV, care produce cancerul cervical. Compania farmaceutică AstraZeneca, cu care două persoane implicate în alegerea lui zur Hausen au legături puternice, deţine două vaccinuri împotriva virusului respectiv.

Bertil Fredholm, preşedintele comitetului care evaluează candidaţii la câştigarea premiului Nobel, a fost consultant al companiei farmaceutice, în 2006. De asemenea, Bo Angelin, membru al comitetului care votează câştigătorii, face parte din boardul companiei.

Acesta nu este singurul scandal de corupţie în care sunt implicate premiile Nobel. Ieri, procurorul suedez Nils-Erik Schultz a deschis o anchetă împotriva mai multor membri ai comitetelor Nobel, care au primit excursii plătite în China, pentru a vorbi despre criteriile de selecţie a candidaţilor.
Sursa: adevarul.ro

Mai multe detalii la:
telegraph.co.uk
timesonline.co.uk

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu