Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

miercuri, 3 decembrie 2008

Antoanela Costache judecatorul care a emis ilegal mandatul de arestare pentru Gregorian Bivolaru si-a ascuns averea

Niciun comentariu :
Presedintele Sectiei a II-a Penala a Tribunalului Bucuresti, judecatorul Antoanela Costache este banuita ca ar fi comis infractiunea de fals in declaratii in forma continuata, dupa ce, de la o declaratie de avere la alta, a ascuns un teren, o casa in Voluntari si un apartament in Capitala. Oare de ce o fi vrut sa le ascunda?

Amintim ca Antoanela Costache a participat la pronuntarea asupra primului mandat de arestare al lui Gregorian Bivolaru, caz judecat in pripa, la miezul noptii evident in urma unei la comenzi politice. Unul dintre aparatorii lui Gregorian Bivolaru, avocatul Dumitru Niturad, a sustinut atunci “In mass-media a aparut informatia ca Bivolaru a primit mandat de 29 de zile cu o ora si jumatate inainte ca judecatoarea Antoanela Costache sa se pronunte” (pentru ca altfel informatia ar fi ratat ultimul buletin de stiri al televiziunilor). Concluzia lui Dumitru Niturad este una singura: “presiuni la virf asupra Justitiei”. “De aici rezulta ca se fac presiuni mari, nu spun neaparat politice. Dar cine ar putea sa aiba posibilitatea unor astfel de presiuni, incit sa se lucreze pina la ora 2.00 noaptea, sa se stie deja cine judeca si ce solutie se va da?”, se intreaba retoric avocatul Niturad.

Din postura de judecator, Antoanela Costache a mai avut de solutionat multe dosare controversate, dar a si intrat in anumite cazuri cu rasunet, in care a dat decizii comentabile. De exemplu, Costache a facut parte din completul de judecata care a solutionat cauza Fanel Pavalache, fostul consilier al secretarului general al Guvernului, desi tot ea a fost cea care a decis prelungirea mandatului de arestare a fostului consilier. De asemenea, numele judecatorului Antoanela Costache este strans legat si de dosarul de arestare preventiva a lui Ovidiu Tender. Cel mai recent dosar rasunator, prin greseala facuta de judecator, este cel al soferului Victor Neciu, cel care a ucis un om cu masina si i-a ascuns o luna, cadavrul. Neciu a fost eliberat din arest preventiv dupa ce judecatorul Antoanela Costache a uitat sa semneze mandatul de prelungire a arestarii preventive.
Detalii in Ziua.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu