Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

luni, 3 noiembrie 2008

Pamantul este gol in interior (Journey to the Hollow Earth) - documentar

Niciun comentariu :
Cu totii am citit in copilarie, probabil, istoriile fantastice ale lui Jules Verne. Multe din "inventiile" sale considerate la vremea aparitiei lor (secolul XIX) literatura stiintifico-fantastica au devenit o realitate absolut comuna pe parcursul secolelor ce au urmat. Dintre acestea mentionam doar cinematograful, submarinul, calatoria interplanetara cu un vehicul gen racheta. Multi dintre cititorii scriitorului francez au fost fascinati si de memorabila "Calatorie in interiorul Pamantului". Insa miturile stravechi din diferite parti ale lumii vorbesc si ele despre acelasi lucru: existenta unei civilizatii superioare in subteran, in interiorul pamantului. Sa fie vorba doar de un SF sau doar de mituri? Oare omenirea se uita intr-o directie gresita? Nu cumva atentia ne este indreptata catre ipotetice descoperiri si expeditii cosmice in timp ce noi nu cunoastem mai deloc mult mai accesibilele strafunduri ale pamantului si oceanelor?

Documentarul de fata, realizat in 1998, propune un demers mai curand istoric si mitologic in favoarea studierii teoriei Pamantului Gol si a inlaturarii secretului referitor la acest subiect.


Neintamplator generalul Emil Strainu cunoscut specialist al fenomenelor neconventionale a facut recent intr-un articol o legatura intre secretul sub care este tinut adevarul despre interiorul Pamantului si secretul referitor la civilizatiile extraterestre:
Trebuie stiut ca în prezent si în perioada urmatoare vom fi marcati de o serie de dezvaluiri despre contactul cu ipoteticele civilizatii extra-Terra. Parerea anumitor consilieri din guverne importante ale lumii, ale unor consilieri stiintifici ce se afla pe lânga UNESCO, ONU, Uniunea Europeana si altele spun ca toate aceste informatii nu fac decât sa pregateasca omenirea pentru o recunoastere care va fi evidenta si care se va produce într-o perioada de timp foarte scurta. În ultimii doi, trei ani, am vazut filme si poze mult mai “spectaculoase” decât cele care au fost date public, dar care nu sunt date în circulatie. M-as referi acum la filmul si pozele facute despre intråndul de la Polul Sud care sunt facute din sateliti. Toate statele care au sateliti si au avut ca zona de cercetare Polii, au putut fotografia si filma acest intrând care este o realitate! Faptul ca nu este deocamdata recunoscut, probabil ca serveste unor interese.
...
Calcule gasite care apartin expeditiei americanului Richard Byrd, nenumaratele dezvaluiri care s-au facut în urma expeditiilor germane facute acolo si multe altele confirma faptul ca acolo exista o prezenta. Ar fi vorba tot de o prezenta umana, poate ca e vorba de o anumita parte a civilizatiei de pe pamânt care s-a retras acolo, iar altii spun ca este o prezenta de un alt tip. Este probabil ca acolo sa fie vorba de conservarea unui anumit biotop terestru. Deocamdata exista multe ipoteze.
...
Probabil ca într-un viitor apropiat, asa cum au facut si francezii în 2007, se vor desecretiza mai multe cazuri. Civilizatia umana, asa cum sustin multi savanti, a ajuns într-un moment de prag. Deci avem de ales între autodistrugere sau pe un alt drum care v-a merge spre spatiu, spre dezvoltare, colonizare a altor planete, adica Terra-formare si iesirea omenirii din “copilaria galactica”.
"Pamantul nu est plat ci rotund" s-a strigat in urma cu cateva secole. Probabil asistam la vremuri istorice in care se va striga "Nu e nici sferic. Are forma unui solenoid."

Pentru mai multe informatii pe acest subiect recomandam:

Active Information Media · Romania:
Pământul gol, Pământul gol II, Pământul gol III, Pământul gol IV, Pământul gol V
Yogaesoteric:
Shambala - tărâmul înţelepţilor
Revista magazin:
Pamântul gol pe dinauntru
2012 Era Noastra:
Pamantul gol
Obiecte zburatoare:
De ce pamntul este gol in interior
The Hollow Earth:
http://hollowplanet.blogspot.com/
Libra Rising:
Our Hollow Earth
Sacred Connections:
The Hollow Earth Enigma
UFOdigest:
Admiral Richard B. Byrd's Secret Diary (Feb. Mar. 1947)
Dianne Robbins:
MESSAGES FROM THE HOLLOW EARTH

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu