Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

marți, 4 noiembrie 2008

Masonul de grad 33 Pavel Abraham a fost in sfarsit dat afara de la "protectia drogurilor"

Niciun comentariu :
Sub conducerea masonului de grad 33 Abraham traficul si consumul de droguri au fost bine protejate si au luat o amploare nemaiintalnita pana acum in Romania, in special in randul tinerilor. Pavel Abraham a fost numit in functie in anul 2003 de catre masonul Adrian Nastase.

Preşedintele Traian Băsescu a semnat, marţi, decretul privind încetarea raporturilor de serviciu cu MIRA ale lui Pavel Abraham, preşedintele Agenţiei Naţionale Antidrog, după ce ministrul internelor, Cristian David, a cerut pensionarea acestuia.
Semnarea decretului a fost anunţată printr-un comunicat de presă al Preşedinţiei. Ministrul Cristian David a semnat raportul de pensionare pentru Pavel Abraham, preşedintele Agenţiei Naţionale Antidrog, solicitarea urmând să ajungă la Preşedinţie, au declarat pe 23 octombrie surse din MIRA. Potrivit aceloraşi surse, ministrul de interne a semnat raportul de ieşire la pensie a lui Abraham, deşi acesta făcuse o cerere de prelungire a mandatului. "Nu ştiu nimic despre pensionare. Am făcut cerere de prelungire a mandatului până la 62 de ani", declarat, pentru NewsIn, Pavel Abraham, care a împlinit vârsta de 60 de ani. Abraham a fost numit preşedinte al Agenţiei Naţionale Antidrog în 2003.

Potrivit presei, Agenţia Naţionale Antidrog este una dintre cele mai bine finanţate instituţii guvernamentale. mass-media a relatat că Agenţia Naţională Antidrog a fost subiect de controversă şi în scandalul privind salariile din agenţiile guvernamentale. Astfel, şeful ANA, chestorul Pavel Abraham, avea un venit lunar de 233 de milioane de lei vechi. Abraham a afirmat, în replică, faptul că o parte din venituri sunt din activitatea profesor universitar şi din alte activităţi. Presa a mai relatat că 10% dintre angajaţii ANA sunt rude ale unor persoane din Ministerul de Interne, de la apărare sau servicii secrete.
Stire Realitatea TV

Pavel Abraham se lauda cu poza in care executa o strangere de mana masonica cu Bill Clinton

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu