Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

marți, 11 noiembrie 2008

Dovezi ale aparitiei unor OZN-uri la Washington DC in anii 1952 si 2002

Niciun comentariu :
[Articol extras din Nexus Magazine, Anul I, Numarul 3 (octombrie - noiembrie 2005)]

Luna iulie 1952 a ramas faimoasa pentru zborul unui OZN deasupra Washington-ului, iar dupa exact o jumatate de secol ceea ce s-a vazut deaspra Capitoliului intr-un spatiu aerian interzis confirma faptul ca guvernul Statelor Unite nu este pregatit sa destainuie ceea ce cunoaste despre OZN-uri.

Dovada fotografica a aterizarii OZN-urilor pe Capitoliu, Washington, DC
In momentul in care scriu acest articol, in iunie 2005, politica oficiala americana de negatii plauzibile, distragere si dezinformare a publicului in privinta OZN-urilor are peste 50 de ani vechime. Aceasta politica este sustinuta de aproape toti politicienii, functionarii Pentagonului si membrii mass-mediei, indiferent de afilierea lor politica sau religioasa. Politica a inceput sa apara in anul 1942, datorita numarului din ce in ce mai mare de intalniri ale armatei cu OZN-uri in timpul celui de al II-lea razboi mondial. Oricum, politica actuala nu si-a primit mandatul pana in anul 1952, deoarece numarul ce crestea dramatic de OZN-uri vazute in toata lumea erau considerate de o parte a liderilor americani ca fiind inceputul unei posibile invazii extraterestre.




In anul 1952, in luna iulie, multe dintre ziarele lumii semnalau observarea de catre sute de martori oculari a zeci de aeronave stranii, sferice, luminoase, neidentificate deasupra Capitoliului. Aceste obiecte au fost inregistate pe radar cand au zburat deasupra Washington-ului; avioane cu reactie F-94 au decolat pentru a le intercepta, dar planurile lor au fost dejucate cu usurinta de catre OZN-uri. Acestea au ramas in zona mai multe ore in acea noapte si erau capabile sa apara si sa dispara in mod misterios.



S-au facut foarte putine fotografii ale acestor evenimente, dar ele sunt impresionante. Totusi, atunci cand aceste aeronave ciudate, luminoase, neidentificate au revenit exact cu 50 de ani mai tarziu, in iunie 2002, numai cateva surse de informare publica au anuntat o interceptare scurta dar esuata a OZN-urilor de catre avioane F-16. Majoritatea americanilor nu aveau nici o idee ca aceasta reprezenta doar varful aisbergului.

De fapt evenimentele care au avut loc in anul 2002 au fost si mai enigmatice decat cele din 1952 datorita fotografiilor incredibil de clare si cu rezolutie mare care au fost facute in noaptea aceea. Imaginile color surprinse de un fotograf profesionist cu un aparat de mare viteza arata ca in 4 si 16 iulie 2002, prin spatiului aerian interzis al Capitoliului si al monumentului lui Washington au zburat OZN-uri. Chiar daca suna incredibil, fotografiile dovedesc ca in noaptea de 16 iulie OZN-urile au incercuit si au aterizat pe acoperisul Capitoliului si in zona parcului inconjurator!

Iata ce s-a intamplat. Pe 16 iulie la ora 12.30 a.m., un fotograf profesionist din Washington facea fotografii pentru coperta albumului unui cantaret folosind Bazinul Reflectorizant si cladirea Capitoliului ca fundal. Conform declaratiei fotografului si a celor doua fotografii pe care le-a facut, nu erau prezenti alti oameni in jurul Capitoliului. Din cele doua imagini este clar ca au fost cel putin 5 OZN-uri care au patruns in spatiul aerian interzis al acelei locatii. Cel putin doua din aceste vehicule au aterizat pentru o scurta perioada. In acest timp, unul dintre celelalte OZN-uri a intrat in Bazinul Reflectorizant si s-a scufundat, in timp ce alt OZN plutea in apropiere deasupra apei, emitand un camp de energie misterios care reflecta lumina de sub el.


Fotograful a capturat toate aceste imagini cu o camera Nikon F5 echipata cu un obiectiv cu lentile AF-ED 600-mm F2.8 foarte scumpe, fara distorsiuni, montat pe un trepied. Timpul de expunere a fost de 1/15 s pentru un film de mare viteza cu ISO 1600. Aparatul era fixat pe ISO 1200 pentru a supraexpune usor filmul si a mari densitatea totala a imaginii.


Dupa ce a facut cele doua fotografii in fata cladirii Capitoliului, fotograful s-a mutat intr-o locatie diferita aflata la marginea partii inferioare a parcului Senatului aflat langa Capitoliu.

El estimeaza ca au trecut 20 de minute pana cand a facut urmatoarea fotografie (care a fost totodata si ultima). Timpul de expunere al acestei imagini a fost de 3,5 minute. Plutind pe cer, deasupra unei cladiri comerciale, sunt cateva OZN-uri, dintre care unele sunt grupate in formatie triunghiulara. Aproape de sol se vad in departare alte doua OZN-uri. Doua sfere de energie semitransparente, de forma ovoidala plutesc in aer in fata fotografului; acesta crede despre ele ca erau OZN-uri echipate cu un fel de dispozitiv optic de mascare.

Formatia mare de OZN-uri oprita deasupra cladirii a emis o energie ciudata. Amprenta extrem de complexa a campurilor energetice a fost capturata clar pe film datorita timpului mare de expunere si a distantei relativ mici dintre ele si aparatul de fotografiat. Chiar inainte de a parasi zona, OZN-urile au generat in spatiu o „gaura de vierme”. Din nefericire, aceasta imagine incredibila a fost platita scump: degetele fotografului au fost arse de radiatie si s-au vindecat abia dupa un an.

Intr-una din conversatiile noastre el a explicat: „Eram pozitionat sub aceste obiecte. Potrivit imaginilor mele, ele au accelerat si au plecat in perioada de expunere. Pentru acel moment exista o imagine care arata un grup de OZN-uri aflate in miscare laterala si inspre in sus. Am simtit ca am fost prins intr-o stransoare… de parca as fi fost lovit de o ceata, dar nu exista nici urma de umiditate. Dupa putin timp, am observat ca aveam arsuri foarte fine, ca niste gauri de ace in unghii… iar bratele mi le simteam ca si cum ar fi fost incarcate cu un fel de energie.”

Surse fotografii:
http://www.ufo-reports.com/WashingtonDC1952.html
http://www.coasttocoastam.com/gen/page1769.html?theme=light

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu