Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

marți, 25 noiembrie 2008

„De câteva luni, MISA şi ProVita duc o campanie prin care să convingă părinţii că nu e bine să-şi vaccineze copiii“

Un comentariu :
Aceasta este declaratia purtatorului de cuvant al uneia din companiile care produce si comercializeaza vaccinurile criminale Gardasil/Silgard si Cervarix suparat ca asa zisa vaccinare a fetitelor de clasa a IV-a impotriva cancerului de col ce a costat statul roman 23 de milioane de euro, e în pragul esecului. In toate statele din SUA in care a fost introdusa vaccinarea obligatorie, reactia prompta a opiniei publice a reusit sa stopeze acest proiect criminal. Ca in cazul tuturor vaccinurilor, nu doar ca eficienta nu este dovedita, dar acesta de fapt mareste probabilitatea ca femeile sa fie infectate cu Papiloma! Oficialii care acceptă introducerea programelor de vaccinare beneficiază de comisioane substanţiale, adica de spagi mai pe romaneste, din partea companiilor farmaceutice. Altfel spus, reprezentanţii guvernului se îmbogăţesc, iar populaţia e supusă unui risc inutil!

Desi intreaga presa si foarte multe bloguri si site-uri au scris despre acest subiect multumim lui Sorin Popescu pentru recunoasterea meritelor speciale ale site-ului yogaesoteric.net. Iata "campania facuta de MISA":
Un nou vaccin periculos este pe cale de a deveni obligatoriu
Vaccinarea – o afacere bănoasă pentru companiile farmaceutice, dar păguboasă pentru sănătatea noastră
Plătim pentru propria moarte: vaccinurile care îmbogăţesc companiile producătoare pot să ne ucidă
Milioane de americani s-au îmbolnăvit de cancer, în urma campaniilor de vacinare anti-poliomielită
Infectarea criminală intenţionată cu SIDA în România
Bush se opune interzicerii mercurului în vaccinurile pentru copii şi femei însărcinate
Cei care au rolul de veghea ca publicul să fie corect informat despre medicamente lucrează de fapt spre profitul corporaţiilor farmaceutice

Un comentariu :

  1. Cateva adevaruri despre acest vaccin:

    http://video.google.com/videoplay?docid=67910120131987915

    RăspundețiȘtergere