Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

miercuri, 15 octombrie 2008

Recomandari articole

Niciun comentariu :
Costica Cojocaru ne aduce aminte ce fel de justitie avem in Romania, dupa recenta scoatere a lui Ion Iliescu de sub urmarire penala pentru crimele mineriadei din iunie 1990 si ne explica de ce ziarul Ziua este atat de suparat pe cei de la MISA, in special pe Gregorian Bivolaru, in articolul Masonii in actiune.

Timpul Adevarului, ziar-simbol de lupta împotriva coruptiei generalizate, publica un foarte complet studiu despre MISA si Gregorian Bivolaru, scris de Simona Fica in colaborare cu yogaesoteric.net, si reia cateva subiecte pe care opinia publica e bine sa si le aminteasca: ”Bomba fumigena” MISA, lansata pentru a masca un adevar monstruos: Adrian Nastase = traficant de copii! si RoMafia acolitilor lui Bombonel.

Yogaesoteric a publicat recent doua articole extrem de interesante: Feudalism...Capitalism... Noua Ordine Mondială!si Descoperirile arheologice recente pun sub semnul întrebării teoriile oficiale asupra originii şi evoluţiei omului.

Mentionam aici si doua articole mai vechi dar foarte interesante, aparute in Nexus magazine, Agenda OZN a guvernului din umbra (1) si Agenda OZN a guvernului din umbra (2). Ele au la baza informatii furnizate de organizatia The Disclosure Project, din care fac parte peste 20 de fosti angajati ai guvernului american, in mare majoritate militari si ofiteri de informatii, care, incalcand juramintele depuse, au decis sa vorbeasca despre faptul ca Terra a fost si este vizitata de catre civilizatii extraterestre.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu