Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

miercuri, 22 octombrie 2008

Nici dupa 40 de zile stirea contrafacuta cu traficantul de cannabis nu a fost dezmintita

Niciun comentariu :
Pe 11 septembrie 2008 centrul de presa al politiei romane emite o stire referitoare la prinderea unui traficant de cannabis. La scurt timp stirea este preluata de 2 agentii de presa, Mediafax si Newsin, si difuzata din senin cu o mica adaugire: ar fi vorba de un membru din conducerea MISA. Aceasta lucru s-a intamplat in ciuda faptului ca in cadrul unor discutii telefonice un reprezentant al MISA nu a confirmat veridicitatea unei asemenea informatii. Realitatea TV preia stirea in buletinele sale de stiri si o difuzeaza cu regularitate in restul zilei ignorand complet reactia prompta a biroul de presa MISA si a acestui blog. Stirea falsificata este preluata apoi intocmai de catre majoritatea presei scrise si audiovizuale, exceptie facand Evenimentul Zilei care a relatat totul in conformitate cu comunicatul politiei care nu face absolut nici o referire la MISA.

Timpul a trecut si nimeni din presa nu a mai revenit asupra informatiei. Nici scuze, nici pardon si nici o dezmintire. La fel ca si in zeci de alte cazuri o minciuna grosolana la adresa MISA spusa in cor de catre mass media a ramas necorectata. Cum a fost posibil asa ceva? Care este mecanimsul de manipulare a opiniei publice in acest caz si in alte cazuri similare?

Evident ca deformarea adevarului s-a intamplat intre politie si agentiile de presa. Politistii declara ca nu ei au emis o asemenea "informatie". Sa fii inventat ziaristii asa ceva? Avand in vedere ca este vorba de 2 agentii "independente" este putin probabil ca cei doi ziaristi sa fi inventat fix aceeasi minciuna. Mai ramane varianta unei comenzi venite de undeva in scopul implicarii scolii de yoga MISA intr-un scandal. Dealtfel nu ar fi prima oara ca se intampla asa ceva.

Agentia Mediafax este renumita pentru cazurile de manipulare si dezinformare pe subiectul MISA. Un astfel de caz s-a intamplat in 2004 cand ziaristii acestei agentii au recunoscut pentru Christian Levant, care lucra atunci la Evenimentul Zilei, ca au lansat o stire falsa despre Gregorian Bivolaru, care le-a fost comandata.  Declaratia ziaristului poate fi revazuta in filmul Campania mass media impotriva MISA de la minutul 13:20. Sa aiba oare aceste minciuni ale mediafax vreo legatura cu faptul ca Adrian Sarbu directorul Mediapro a facut parte din gasca masonica Silviu Brucan, Gelu Voican Voiculescu, Petre Roman, Alexandru Barladeanu, care a pus mana pe putere in decembrie 1989? Oare Ron Lauder patronul Mediapro si presedintele "Congresului Mondial Evreiesc", o organizatie foarte atenta la discriminari de orice tip, stie ce fac angajatii sai in Romania?

Un alt caz emblematic de manipulare pe subiectul MISA este cel al ziaristului Sorin Ovidiu Balan, fondator al ziarului Gardianul. In data de 18 martie 2004 acesta apare pe postul de televiziune Antena 1 anunţand: „Azi la orele 7 s-a declanşat cea mai mare operaţiune împotriva traficului de droguri şi a traficului de fiinţe umane din România post decembristă.“ cu referire directa la descinderile barbare ale politiei in 16 locatii apartinand unor cursanti de yoga. Desigur nici aceasta stire nu este dezmintita nici dupa ce politia nu gaseste nici droguri, nici trafic de fiinte, iar toti cei "vizitati" isi fac teste anti-doping la IML care confirma ca nu sunt consumatori de halucinogene. Misterul sursei acestei "stiri" despre "cea mai mare operatiune" (observati ca in cazul MISA se folosesc numai superlative) avea sa fie dezvaluit in anul 2007 la inmormnatarea lui Florian Pittis, cand Sorin Ovidiu Balan isi dezvaluie apartenenta la masonerie, afisandu-se public cu insemne de doliu specifice.

Sa fi fost tot mana masoneriei si in recentul caz al stirii falsificate, relatat mai sus?

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu