Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

vineri, 3 octombrie 2008

David Ben Gurion a descris in 1962 cu exactitate noua ordine mondiala asa cum arata astazi!!

Un comentariu :
David Ben Gurion primul prim-ministru al statului Israel, membru al francmasoneriei ce a fost arestat in Rusia de 2 ori in timpul revolutiei bolsevice esuate din anul 1905, descrie intr-un interviu dat revistei LOOK in 1962 felul in care crede ca va arata lumea dupa 25 de ani:

"Imaginea lumii in 1987 asa cum arata in imaginatia mea: Razboiul rece va fi un vestigiu al trecutului. Presiunile interne pentru mai multa libertate ale "intelighetziei" ce vor creste constant in Rusia, precum si presiunea maselor pentru cresterea nivelului de trai ar putea duce la o democratizare graduala a Uniunii Sovietice. Pe de alta parte cresterea influentei muncitorilor, a fermierilor si a importantei politice a oamenilor de stiinta ar putea duce la transformarea Statelor Unite intr-o tara cu economie planificata. Vestul si estul Europei vor deveni o federatie de state autonome cu regim socialist si democratic. Cu exceptia Rusiei ca federatie eurasiatica, toate celelate continente se vor uni intr-o alianta globala, care va avea la dispozitie o forta politieneasca globala. Toate armatele tarilor vor fi abolite si nu va mai exista razboi. In Ierusalim, Natiunile Unite vor construi un Templu al Profetilor pentru a servi uniunii federatiilor continentale; acesta va fi locul Curtii Supreme a Umanitatii, care va rezolva toate controversele intre federatiile continentale, asa cum a profetit Isaia. Inalta educatie va fi dreptul oricarei persoane. O pilula ce previne sarcina va incetini fireasca crestere exploziva a populatiei din China si India. Iar durata medie a vietii va atinge in 1987 circa 100 de ani."
(click pe imagine pentru a citi textul original)
Iata cata precizie in descrierea evenimentelor care au urmat dupa 1962 si care sunt in plina desfasurare (mai putin in ceea ce priveste educatia si sanatatea populatiei). Avem astazi Uniunea Europeana exact asa cum Ben Gurion a "prezis-o" in vremuri in care comunismul si armata sovietica erau era bine infipte in Europa de est. Au fost create Uniunea Natiunilor Sud Americane, Uniunea Africana si pe structura NAFTA se va crea Uniunea Nord Americana. SUA va ajunge in urma crizei financiare si a "nationalizarii" institutiilor financiare falimentare, o economie planificata, un cvasi-comunism, iar Rusia pare sa fi devenit, dupa indelungi zbateri, o asa zisa democratie ce nu se raliaza la nici una din uniunile continentale ce iau nastere.

Cum este posibila o descriere atat de fidela a evenimentelor ce s-au petrecut in cei 45 de ani care au urmat si care sunt pe cale sa fie realizate astazi? Sa fi fost oare David Ben Gurion un profet? NU. Era doar un individ ce detinea informatii din interiorul conspiratiei satanice ce urmareste dominatia globala si instaurarea unui guvern mondial, desfiintarea tuturor granitelor, a armatelor, ce se teme de expasiunea popoarelor asiatice si care promoveaza astazi ura, violenta, terorismul si razboiul permanent, pentru ca reprezentantii sai sa se poata lauda apoi ca sunt singurii care au reusit instaurarea pacii globale. Dar in acest scop sunt desigur "absolut necesare" masuri de monitorizare, control si manipulare a maselor ce anuleaza orice libertate individuala.

Trebuie remarcat si faptul ca desi inaltul functionar israelian vede planurile conspiratiei globale puse in practica pentru anul 1987, ele sunt abia astazi aproape de a fi realizate, cu o intarziere de circa 20-25 de ani. Despre aceasta intarziere a planurilor conspirative ale masoneriei mondiale, care le va fi dealtfel fatala, a vorbit si Gregorian Bivolaru in conferinta despre masonerie din februarie 2004 de la Paris, cu doar o luna inainte de declansarea atacului furibund al francmasoneriei impotriva MISA.

Cititi si:
Distrugerea Rusiei: crearea unei naţiuni tipic masonice
Ce nu ştiaţi despre Uniunea Europeană
Dedesubturile trecutului financiar al Statelor Unite
Scopul declarat al francmasoneriei este distrugerea suveranităţii naţiunilor şi instalarea dictaturii unui guvern mondial

Un comentariu :